Cautare

1179 de rezultate pentru "perfect" (3.31 secunde)
Am vazut un corp oval, cu marimea aparenta a unui avion de vanatoare MiG-21, privit de la 3-4000 de metri - deci 4 miimi - zburand paralel cu coama unui acoperis, perfect rectiliniu, parcurgand in 45-50 secunde 50-60 de grade de orizont si disparand dincolo de crengile salcamilor dintre blocuri.
Aveau pe cap casti transparente, in forma de glob, prin care se zarea un profil perfect uman, si purtau costume solzoase, perfect mulate, unse cu un soi de ulei care mirosea a ocean.
"Razboiul dintre prefect si primar ilustreaza perfect haosul din politica. Prefectul Culetu se opune la tot ce face primarul, de parca acesta ar face pentru el si nu pentru constanteni.
Reprezentantii Consiliului National Secuiesc Harghita au declarat ieri ca independenta Tinutului Secuiesc este perfect legala, deoarece tratatele internationale la care Romania a aderat au prioritate fata de legile interne, potrivit NewsIn.
Calin Popescu Tariceanu (foto), fostul premier al Romaniei, a declarat ca presedintele tarii este cameleonul perfect pentru politica si considera ca Traian Basescu minte, iar discursul acestuia de ieri nu a fost tinut in calitate de sef al statului, ci in calitate de prim-ministru.
Iliescu a explicat apoi ca Geoana nu este perfect, dar are o serie de calitati, spre deosebire de contracandidatii sai, in special, Traian Basescu. "Desigur, Mircea Geoana nu e perfect.
Oprescu a tinut un discurs lozincard, perfect populist (1)" . "In toate partidele sunt multi oameni de calitate. Pe multi dintre ei ii cunosc si ii apreciez.
Iata, asadar, stimate colege si stimati colegi, cum inteleg guvernantii nostri sa faca mult trambitata reforma a statului, transformandu-l, dintr-un stat pluripartit, intr-unul perfect portocaliu si loial 100% actualei puteri.
Liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Cristian Radulescu (foto), a declarat joi, pentru AGERPRES, ca este perfect de acord cu afirmatia presedintelui Traian Basescu potrivit careia la nivelul coalitiei guvernamentale exista o problema legata de disciplina parlamentara. "Sunt perfect de acord cu presedintele.
Un exemplu perfect de experiment ratat este Fundatia Crestin Democrata a lui Theodor Baconschi.
Cariera politica a lui Traian Basescu a fost marcata mereu de un cameleonism perfect. ... Histrionic, apt sa joace perfect sinceritatea, Traian Basescu a fost in mintea acestor intelectuali arma secreta cu care pot invinge, in sfarsit, in batalia cu stanga.
e posibil, aratand ca in umbra lui Basescu exista un inlocuitor perfect, in caz de nevoie, in persoana lui Geoana.
Un Congres perfect nedemocratic, in care nu exista o competitie reala, in care lucrurile sunt aranjate in culise? Si dupa asta vor sa fie votati, prezentandu-se drept aparatorii democratiei, un zid in fata nazistilor de la USL?
Nu Voiculescu a profetit perfect, a propus si a dat calendarul suspendarii?
Tema penalilor este doar un pretext, fiind un subiect emotional capabil sa scoata lumea in strada. Scenariul este perfect sau aproape perfect.
Oamenii sistemului erau, cu putine exceptii, perfect echipati sa functioneze decent si in noul sistem.
Perfect! ... perfect! Are sens. Si dupa aia? Dupa aia ce fac? Fiindca ce sa vezi, alegerile nu sunt sfarsitul lumii.
PSD isi face mea culpa pentru ca a promis ca lupta impotriva Noii Securitati si devine un partid puternic, progresist si globalist, perfect integrat in marea familie socialista europeana.
Costurile punerii pe picioare a acestei afaceri au fost însa peste asteptari, deoarece au folosit aparatura tehnica de ultima generatie, achizitionata din SUA.„Afacerea se muleaza perfect pe stilul nostru de viata“Unul dintre lucrurile care        i-au ajutat foarte mult în aceasta afacere este faptul ca asociatii se completeaza reciproc.
Costurile punerii pe picioare a acestei afaceri au fost însa peste asteptari, deoarece au folosit aparatura tehnica de ultima generatie, achizitionata din SUA.„Afacerea se muleaza perfect pe stilul nostru de viata“Unul dintre lucrurile care        i-au ajutat foarte mult în aceasta afacere este faptul ca asociatii se completeaza reciproc.
google-analytics.com