Cautare

1179 de rezultate pentru "perfect" (3.04 secunde)
Fabula "Broasca si scorpionul" descrie perfect una din variantele "realiste" in care scorpionul, chiar daca stie ca se va ineca, nu rezista tentatiei de a intepa broasca ce-l trecea in spinare raul.
Coreea de Nord este perfect echipata cu arme nucleare si termonucleare si ar putea distruge lumea daca este atacata, potrivit lui Alejandro Cao de Benos, un activist politic spaniol aflat in relatii stranse cu regimul de la Phenian.
cutia retrogradeaza imediat, V6-le trece de la bolborositul perfect echilibrat la un raget metalic, iar tractiunea integrala incearca si reuseste, de fiecare data, sa creeze senzatia ca motorul transmite puterea numai catre puntea spate. ... Acestea sunt motivele pentru care am considerat Infiniti EX37 un crossover perfect.
Concorde Old Bucharest Hotel este locatia in care farmecul Centrului Vechi se imbina perfect cu facilitati de ultima generatie. ... Datorita localizarii sale convenabile, este locul perfect pentru organizarea evenimentelor sociale sau business, precum si pentru cazarea turistilor in cele 38 de camere, unde confortul se imbina cu eleganta.
"Va arata perfect!" Este a 6-a oara cand se schimba iarba! ... Potrivit administratorilor, gazonul va fi perfect la meciul de vineri cu Ungaria. ... O sa fie perfect pana la meciul dintre Romania - Ungaria.
Tehnologia panoului Alegerea tehnologiei de afisare a imaginii este extrem de importanta, pentru ca aici se face diferenta dintre un client perfect multumit si unul dezamagit de noua sa achizitie.
"Fabulos!", "Magnific!", "Perfect!" sunt doar cateva dintre cuvintele ce puteau fi auzite rostindu-se aseara de zecile de mii de fani prezenti in Piata Constitutiei din Bucuresti, dupa un show care, cu siguranta, va ramane in istorie:
Urmeaza bagajele, ce haine sa aleg, cum sa le impachetez, cate sa iau la mine astfel incat sa intre perfect intr-o singura valiza, ce tip de valiza imi aleg incat sa fie spatioasa, dar usoara;
Jaful perfect 2, mult asteptata continuare a filmului care a uluit o lume intreaga, a beneficiat de o avanpremiera spectaculoasa ce a avut loc recent, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitatii.
35-41, perfect legs shoes. Modelul propus de Perfect Legs Shoes poate fi comandat online - Your shoes are the first thing people subconsciously notice about you. ... 35-41, perfect legs shoes.
Ar trebui sa gasiti un croitor aproape de casa, care sa nu fie foarte scump si care sa va ajute in obtinerea unor haine care sa va vina perfect.
Cum sa obtii un bronz perfect Fara prea multe batai de cap poti sa te bucuri de un bronz perfect, de invidiat. ... Ca sa isi faca bine treaba, factorul de protectie trebuie sa se potriveasca perfect tipului de piele:
OZN-ul era camuflat, dar trecerea sa pe cerul instelat a fost perfect vizibila. ... Deoarece nu exista felinare, cerul era perfect vizibil. ... Nava nu era un bumerang perfect, ci poseda o umflatura, spre spate, intre brate.
A folosit tehnologie din epoca de piatra V-ati gandit vreodata cum ati putea construi o casa perfect functionala cu mai putin de 5.000 de euro? ... Cu toate acestea este perfect functionala.
Berbec Ai luat frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi pentru ca, pentru tine, ziua aceasta speciala reprezinta prilejul perfect pentru a-ti arata aprecierea pentru cei apropiati.
Drumul de 10 km la Calugareni pana la Branistari e perfect, ca-n palma (a fost recent asfaltat in 2013), de foarte buna calitate. ... Orice traseu alegi, niciunul nu e perfect. ... Serviciul este perfect si timpul de asteptare rezonabil.
Ele sunt pasarile de noapte Perfect Imperfecte. ... Femeilor Perfect Imperfecte le-as dori sa le iubeasca pe prostituate, pe curve si pe tarfe, ca pe aproapele biblic. Femeilor Perfect Imperfecte le-as spune sa nu oboseasca din a trai pentru a iubi.
Simbol al Bucurestiului interbelic, Palatul Odeon renaste sub un nou brand care ii exprima perfect personalitatea - Imperial Glamour.
Vei avea parte de un meniu premium, perfect pentru o seara romantica! Si pentru ca de la un eveniment care celebreaza dragostea nu pot lipsi dulciurile, completam meniul cu un Candy Bar ce se va integra perfect in cadrul romantic.
Dar asta nu inseamna ca am trait perfect. ... A fost si este un perfect Merge (pe englezeste, stii emisiunea aceea, in care el si ea se casatoresc si in lipsa lor echipa trebuie sa imbine lucrurile celor doi si trebuie sa renunte la cate ceva).
google-analytics.com