Cautare

66 de rezultate pentru "pe d n 56 b la kilometrul 10 20 m" (3.08 secunde)
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura. ... Sau poate ca domnii candidati de la Constanta nu au nimic de spus electoratului.
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
El a declarat ca totusi numarul celor care s-au prezentat la urne ar trebui sa fie “un semn pentru politicienii partidului de guvernamant din Ungaria ca aceasta problema trebuie rezolvata“.
Candidatul Uniunii la Presedintie, Markó Béla, a recunoscut, intr-o emisiune televizata, ca exista unele ingrijorari legate de depasirea pragului electoral pentru intrarea in Parlament a UDMR, cu atat mai mult cu cat aceste alegeri sunt deosebit de importante, deoarece viitorul mandat va consfinti integrarea Romaniei in UE.
Cererea de aprobare a procedurii de urgenta a fost respinsa cu 57 de voturi venite din partea UDMR si PRM, in timp ce 27 de senatori, in majoritate de la PSD, au votat "pentru", iar opt reprezentanti ai PNL si ai PD s-au abtinut.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba.
In primul rand, presedintele Iliescu a inaugurat o expozitie, l-a decorat pe artistul Marcel Guguianu si a facut cate o vizita de lucru intr-o fabrica de confectii si o ferma zootehnica.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Am primit insa numeroase solicitari din partea unor persoane de la alte partide, care vor sa treaca la PSD“, a declarat Victor Vaida, presedintele interimar al organizatiei.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma. ... Tot ieri, presedintele Romaniei s-a intalnit si cu ambasadorul Japoniei la Bucuresti, Naotushi Sugiuchi.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Consiliul General s-a reunit ieri, in prezenta presedintelui Traian Basescu, singurul punct pe ordinea de zi fiind desemnarea unui interimar la conducerea Municipalitatii.
google-analytics.com