Cautare

66 de rezultate pentru "pe d n 56 b la kilometrul 10 20 m" (3.29 secunde)
De vineri, 7 iunie, a fost ridicata restrictia de viteza de 100 de km/h impusa pe Autostrada A3 Bucuresti -Ploiesti a declarat pentru Radio Romania Actualitati seful Politiei Autostrazi, comisarul Carol Varna.
Unde sunt amplasate camerele video care vor depista soferii fara rovinieta Autoritatile au impanzit tara cu camere de supraveghere si nu mai iarta pe nimeni. ... Stirile ProTV au aflat cum functioneaza aceste camere, si mai ales, pe ce sosele au fost instalate.
Carambol pe Autostrada Soarelui. ... In timp ce se intorceau acasa de la mare, aseara, la ora 18.15, la kilometrul 117 al Autostrazii Soarelui, pe sensul de mers catre Bucuresti, masinile in care se aflau s-au tamponat.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulatia este deviata de la km 64 al autostrazii A2, pe DN3A Lehliu Gara " Drajna.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
"Nu am avut in vocabular aceste cuvinte, pe care le zicem in momentul de fata. ... Fotbalul trebuie facut de oameni care se pricep la fotbal. Cand lasi oamenii sa faca fotbal, reusesc, ca la CFR. ... Craiova, Sepsi si cateva echipe din Liga 2, la fel.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. ... Prefectul a dispus ca telefoanele membrilor comandamentului sa fie puse la dispozitia localnicilor judetului in orice moment.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Potrivit lui Antal Arpad Andras, in judetul Covasna se lucreaza acum la proiectul panourilor care urmeaza sa fie amplasate pana la mijlocul acestei luni, in timp ce in judetul Harghita senatorul UDMR Sogor Csaba a promis sa promoveze initiativa.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. ... PSD a solicitat majorarea acestui numar de la noua la 18, insa primarul Vasile Moldovan (PD) le-a respins cererea.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
google-analytics.com