Cautare

66 de rezultate pentru "pe d n 56 b la kilometrul 10 20 m" (2.87 secunde)
Acesta a aratat ca in prezent doar 7-8% din energie se vinde pe baza de contracte bilaterale si a estimat ca in cativa ani acest procent va ajunge la 40-50% din totalul energiei.
Preturile de doua sau chiar de trei ori mai mari practicate de florariile constantene in zilele de 1 si 8 martie si care i-au adus la sapa de lemn pe barbatii galanti au starnit si atentia Garzii Financiare.
Sirul de santiere ale asfaltului în Banie a fost deschis ieri pe strada Brestei, chiar de primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Sirul de santiere ale asfaltului în Banie a fost deschis ieri pe strada Brestei, chiar de primarul Craiovei, Antonie Solomon.
La sediul Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta a avut loc, ieri, o festivitate dedicata implinirii a 25 de ani de la deschiderea navigatiei si- implicit- punerea in exploatare a Canalului Dunare-Marea Neagra.
Primele doua benzinarii sub noul brand Litro ale grupului Rompetrol au fost inaugurate pe Autostrada Soarelui chiar de ieri.
Autotest si Realitatea Tv ii invita pe soferi sa isi testeze gratuit sistemele de franare si de directie ale autoturismelor personale. ... • Brasovenii interesati de testari trebuie sa mearga cu masina pe Soseaua Feldioarei nr 73, DN 13.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Comisia de Avizare din Consiliul Tehnic Economic al Ministerului Dezvoltarii a aprobat vineri valoarea proiectului prin care cinci kilometri din Drumul Judetean 561, care trece prin mijlocul municipiului, vor fi reabilitati prin programul guvernamental de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri judetene.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a instiintat Prefectura Dolj si Primaria Craiova ca acest pod peste intersectia de la kilometrul 0 ar fi avut nevoie de scari sau cai de evacuare a persoanelor de pe pasaj in situatia unui accident de circulatie.
Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania si din Europa de Sud-Est, situat la iesirea din cartierul Militari din Bucuresti, isi va deschide portile pentru public la inceputul acestui week-end.
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
Haineala vrea sa blocheze numirile procurorilor-sefi prin CCR Avizul consultativ pe care Consiliul Suprem al Magistraturii il da in privinta numirii sefilor de Parchete ridica o problema de constitutionalitate, a declarat, duminica seara la Digi24, presedintele institutiei, Oana Schmidt Haineala.
Sute de oameni au ramas blocati in Gara de Nord, duminica dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat pe drum.
Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
Traficul rutier se desfasoara ingreunat pe DN7, la kilometrul 178+700 metri (centura municipiului Ramnicu Valcea), din cauza unui autotren avariat, informeaza centrul Infotrafic. ... Este posibila intreruperea totala a circulatiei pe timpul operatiunilor de reasezare a platformelor metalice si de remorcare.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din pricina producerii, in jurul orei 10.10, a unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara la aceasta ora ingreunat la kilometrul 39+200, la limita dintre judetele Prahova si Ilfov.
Partidul Democrat se face si el cu sediu in centru, la Trezorerie, linga garajul cu vila al viceprimarului Gheorghita.
Circulatia pe sub si pe langa pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reluata pe 4 iunie, chiar daca lucrarile nu sunt definitivate in aceste zone.
google-analytics.com