Cautare

66 de rezultate pentru "pe d n 56 b la kilometrul 10 20 m" (2.57 secunde)
TRAGEDIE pe Autostrada Soarelui: ... Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. ... Politistii i-au deviat pe soferi prin Drajna - Slobozia - Giurgeni.
Presedintele PSD este "absolut convins" ca Traian Basescu "nu prinde un nou mandat" si ca "inca cinci ani de Basescu pentru Romania reprezinta un risc pe care nu ni-l putem permite".
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Viceprimarul Marinica Dinca a explicat intr-un interviu acordat GdS cum va evolua orasul in urmatoarea perioada si ce-i asteapta pe craioveni. ... Veti candida la primarie in 2012? ... Candidatul la primarie al PDL este domnul Antonie Solomon. ... M.D.: ... Mai este un an si jumatate pana la alegeri. ... M.D.:
Devastarea localitatii Rast la mijlocul lunii aprilie a determinat autoritatile doljene sa caute solutii rapide pentru stramutarea satului. La mai bine de o luna de la dezastru, o parte din localitate a fost deja trasata, iar satenii asteapta ca saptamana aceasta sa primeasca pamant in noul sat.
Cele patru firme au castigat toamna trecuta licitatia privind constructia tronsonului de autostrada Bucuresti - Ploiesti, de la kilometrul 19,5 pana la Ploiesti. Controlul se va desfasura la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.
Senatorii Marius Marinescu, Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, alaturi de alti 38 de senatori, au depus, vineri, la Biroul Permanent, o propunere legislativa in procedura de urgenta privind interzicerea schimbarii destinatiilor terenurilor prevazute in planurile urbanistice ca spatii verzi amenajate.
PDL nu a facut inca anuntul oficial cu privire la candidatul pentru Primaria Constanta, tocmai pentru ca se stie cat de dificila va fi o campanie impotriva actualului primar.
Liberalii constanteni si-au stabilit candidatii pe colegii pentru Parlament.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Camelia Ciobotaru (foto), resimte puternic criza financiara, motiv pentru care a inceput sa taie din cheltuielile institutiei pe care o conduce. "Am inceput sa renunt la unele servicii care nu erau chiar asa de vitale.
Dupa ce a facut o plimbare prin cartierul Kilometrul 4-5, Principele Radu a poposit la cafeneaua OnPlonge, din Portul Tomis.
Consiliul Judetean Dolj a dat de pamant cu preturile pe kilometrul de drum judetean.
Sedinta cu scantei ieri, la Consiliul Judetean Dolj. Mai multi consilieri judeteni PDL au criticat activitatea angajatilor CJ in problema statuetei Domnisoara Pogany si a preturilor extrem de mari pentru reabilitarea unui kilometru de drum pe centura Bailestiului.
Firmele care lucreaza la pasajul suprateran din centrul Craiovei au fost controlate ieri de inspectorii ITM Dolj O echipa de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a mers ieri pe santierul din centrul Craiovei, pentru a verifica firmele care lucreaza la pasajul suprateran.
Megaproductia "Un om se invoieste de la serviciu, ca sa salveze Romania" (Autor : ... El agita o pancarta pe care scrie "Demisia!" Cadrul se largeste si observam ca ne aflam intr-o mahala inepta. ... troiene la Sindrilita. ... Intr-un tarziu, pe zapada, se agita umbra unui elicopter.
Campania a debutat practic odata cu suspendarea d-lui Basescu cu asa-numitul "scandal al procurorilor". Doi procurori de rang inalt au fost descoperiti - lucru, desigur, nemaiintalnit in Romania - ca incercau sa isi faca lobby, pentru a fi numiti in cele mai inalte functii de la DIICOT si DNA.
Cele mai numeroase "santiere" de pe litoralul sudic sunt, in prezent, in statiunile Olimp si Neptun, insa si la Saturn exista imobile in constructie, ba chiar unele dintre cele mai "generoase" din punctul de vedere al lipsei de respect fata de trecatori:
In plus, nu sunt prea multi proprietari de apartament dispusi sa-si inchirieze imobilele pe o perioada mai mica de o luna. ... Potrivit acestuia, se pot stabili relatii stabile cu aceste firme si astfel proprietarii acestor apartamente pot face rost de clienti fideli pe termen lung.
Actionarii societatii Jiul SA din Craiova, care detine hotelul Jiul din localitate, vor lua in discutie delistarea societatii de pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si majorarea capitalului social al acesteia, potrivit unui comunicat al Jiul SA, remis RASDAQ, citat de NewsIn.
google-analytics.com