Cautare

179 de rezultate pentru "paunescu" (3.23 secunde)
Adrian Paunescu (din sala): ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu (din sala): ... - Ambarcatiunile usoare si lopetile Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu (catre Cristache Radulescu): ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu:
Andrei Paunescu a postat pe pagina sa de facebook un articol intitulat: TOTUL despre Turneul National CENACLUL FLACARA 45, ADRIAN PAUNESCU 75, ROMANIA MARE 100 - Galele Marilor Cantece pentru Tara, Iubire, Parinti, Dreptate si Libertate:
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu.
Paunescu 70 Paunescu a fost dulce, amar, sensibil, rau, generos, poltron, plin de candoare, tandru, cu tenebre La Craiova a fost evenimentul. ... Impresionant pentru mine, eram prietenii si admiratorii lui Paunescu veniti de la Chisinau. ... Despre Paunescu nu se poate vorbi conventional si oricum e un om - puzzle.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant intitulat MARILE IUBIRI ALE LUI ADRIAN PAUNESCU: ... Puteti citi in continuare textul lui Andrei Paunescu, urmat de doua dintre sutele de comentarii:
Mai precis, sa aratam cum se supervizeaza, la trustul fratilor Paunescu, direct de catre patronul ne-jurnalist, pana si cele mai inofensive produse mediatice, cu ajutorul dezvaluirilor facute azi de siteul paginademedia.ro. ... nu isi daduse acordul Bobby Paunescu.
Festivalul Adrian Paunescu revine la Craiova cu mari artisti / Printre invitatii din acest an: Tudor GHEORGHE, Horatiu Malaele, Nicu ALIFANTIS, Mircea VINTILA, Mircea BANICIU Festivalul International Adrian Paunescu - ajuns la cea de-a patra editie, va avea loc la Craiova, in zilele de 1, 2 si 3 Decembrie 2016.
Presedintele Comisiei de cultura din Senat, Adrian Paunescu a cerut, luni, in plen, destituirea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, considerand ca nu poate colabora cu acesta. "Noi la Comisia de cultura nu putem lucra cu ministrul Culturii, domnia sa se sustrage oricarui control sau oricarei intrebari" a sustinut Paunescu.
Ana Maria, fiica lui ADRIAN PAUNESCU, complet schimbata; la aproape 3 ani de la moartea tatalui sau La doi ani si noua luni de la trecerea in nefiinta a tatalui ei, poetul Adrian Paunescu, fiica lui cea mica, Ana Maria, pare de nerecunoscut, scrie wowbiz.ro.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). ... Redactorul RRA a precizat ca, in afara de Paunescu, nici un alt parlamentar nu a mai intervenit in activitatea societatii in acest mod. ... Si cred ca si domnul senator Paunescu recunoaste ca a gresit.
'L-am condus ieri pe ultimul drum pe Adrian Paunescu. Este o datorie de onoare pentru mine astazi, ca senator social-democrat, dar si ca roman, sa-l evoc pe omul politic Adrian Paunescu, cu care am avut prilejul sa fiu coleg de partid.
Contactat, luni, Bobby Paunescu a spus ca nici el, nici familia lui nu mai sunt actionari la Vox News, Radu Moraru fiind cel care detine televiziunea.
"Remember Cenaclul Flacara - Adrian Paunescu -70" Sambata, 20 iulie a.c., in intervalul orar 19 :00 - 23 :30, Primaria Sectorului 4 a organizat un eveniment cultural - artistic deosebit, menit sa marcheze 70 de ani de la nasterea poetului Adrian Paunescu si 40 de ani de la infiintarea Cenaclului FLACARA.
La 7 ani de la moartea poetului Adrian Paunescu:
Baiatul lui Adrian Paunescu a compus o poezie in care il desfiinteaza pe Klaus Iohannis: ... Andrei Paunescu a scris o poezie impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe care il considera cel mai mare pericol pentru tara.
Tranzactionarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a actiunilor Fondului Proprietatea va avea loc, cel mai probabil, in prima luna a anului viitor, sustine Alexandru Paunescu, presedintele Consiliului de Administrare al Fondului, citat de Mediafax.
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a declarat ca este foarte important pentru mediul de afaceri ca sa existe in fiecare judet al tarii un Consiliu de Export.
CALARASENI PENTRU CALARASI, un eveniment dedicat poetului Adrian Paunescu In 15 martie 2017, ora 18.00, Centrul Cultural Judetean Calarasi va invita sa traiti emotia evenimentului CALARASENI PENTRU CALARASI, dedicat poetului Adrian Paunescu.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. ... Sotia senatorului PSD Adrian Paunescu a fost condamnata la sfarsitul anului trecut de magistratii valceni la doi ani cu supendare si plata a 30 de milioane de lei daune morale.
Fostul premier Adrian Nastase scrie, pe blogul sau, ca prin moartea lui Adrian Paunescu a pierdut un prieten si un coleg nepretuit, care a fost un monument, un poet de geniu, un simbol al dragostei de neam.
google-analytics.com