Cautare

5947 de rezultate pentru "patru" (4.93 secunde)
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
UTA ocupa locul patru in play-out-ul Ligii 1, cu 26 de puncte. Aradenii au patru victorii consecutive pe teren propriu. ... UTA ocupa locul patru in play-out-ul Ligii 1, cu 26 de puncte. Aradenii au patru victorii consecutive pe teren propriu.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
In parohia sa intra patru judete din nord-vestul tarii: ... Firma care i-a proiectat si construit lui Adrian Nastase un casoi cu patru etaje pe strada Zambaccian din Bucuresti.
Puskas a spus ca nu poate decat sa evalueze estimativ, deocamdata, rezultatele alegerilor, insa din aceasta evaluare reiese ca UCM a obtinut pe listele AP intre trei si patru la suta din voturile populatiei, ceea ce nu influenteaza rezultatele UDMR.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. ... "Am fost patru ani la guvernare si, de regula, guvernarea erodeaza.
István si Ovidiu Silaghi de presedintele BEC nr.32, Remus Nemes, care le-a urat succes in activitatea din urmatorii patru ani si i-a invitat pe toti la un pahar de sampanie.
Biroul Permanent al Senatului este compus din presedintele Senatului, care este ales la inceputul legislaturii pe toata durata mandatului, patru vicepresedinti, patru secretari si doi chestori, acestia din urma fiind desemnati la inceputul fiecarei sesiuni.
Plenul Senatului si cel al Camerei isi vor alege Birourile Permanente, compuse din patru vicepresedinti, patru secretari si doi chestori la Senat, si patru la Camera Deputatilor.
Pentru ca de 20 de ani alocam bugete...in ultimii patru ani au fost buget la ministerul Transporturilor de 13 miliarde de euro si nu s-au facut decat doi toli de autostrada. ... Si nu vreau sa par ca dau vina pe guvernarea din ultimii patru ani de zile.
Patru zile a durat schimbul de comunicate in care presedintele cerea premierului sa se razgandeasca, iar acesta refuza.
Amintindu-si, probabil, de stransa legatura dintre politica si cea mai veche meserie din lume, patru tineri deputati PSD s-au decis sa rezolve problemele prostitutiei pe meleagurile mioritice.
Cand am intrat in partid i-am gasit cu patru consilieri, un senator si un deputat. Le-am spus criteriile de performanta, jumatate plus unu numarul de consilieri, primari, viceprimari si culmea ca pe municipiul Craiova am realizat un scor bun la alegerile generale, adica patru parlamentari din sase.
eu pun terenul la dispozitie pentru impadurire, il dau la Directia Silvica, aceasta infiinteaza padure pe el si mi-l da inapoi peste patru sau cinci ani, in functie de specie, cand s-a infiintat padure pe el.
Am ore la facultate joia si vinerea, in rest eu si Lila ne pendulam existenta intre cei patru nepoti. ... Lucrez la cele patru-cinci proiecte ale mele de cercetare din domeniul istoriei. ... Seara, punctual, a coborat din autoturism imbracat la patru ace.
De la kilometrul 220 pana la 222 sunt patru benzi. Problema este la trecerea de la doua la patru benzi. ... La kilometrul 220, cele patru benzi dau in doua.
De la kilometrul 220 pana la 222 sunt patru benzi. Problema este la trecerea de la doua la patru benzi. ... La kilometrul 220, cele patru benzi dau in doua.
Lucrarile Congresului au fost deschise de Adrian Nastase, care a supus votului componenta prezidiului, dupa care a dat citire raportului de activitate al partidului pe ultimii patru ani.
Specialistii au recomandat infiintarea in Romania a patru complexuri energetice de tip termo-hidro, care sa cuprinda atat termocentrale, cat si hidrocentrale, care sa intre in competitie intre ele si sa poata fi oferite spre privatizare. ... Au si creionat patru astfel de complexuri:
google-analytics.com