Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (2.80 secunde)
Un inginer munceste minimum opt ore pe zi, un dascal - patru ore. ... si noi avem scoala si muncim minimum opt ore pe zi, iar profesorii patru-cinci ore. ... Un profesor, de exemplu, munceste efectiv patru-cinci ore pe zi.
Un inginer munceste minimum opt ore pe zi, un dascal - patru ore. ... si noi avem scoala si muncim minimum opt ore pe zi, iar profesorii patru-cinci ore. ... Un profesor, de exemplu, munceste efectiv patru-cinci ore pe zi.
Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote Romania si Telemobil au investit, incepand cu anul 1997, aproximativ patru miliarde de euro, din care 350 milioane de euro pentru licentele operate, GSM si 3G, potrivit datelor Asociatiei Operatorilor Mobili din Romania (AOMR).
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a privatizat in ultimii patru ani companii importante precum Automobile Craiova, Electroputere Craiova, Electrica Muntenia Sud sau Foradex, in schimb negocierile si procedurile initiate pentru vanzarea gigantilor industriali din Brasov, Rulmentul, Tractorul si Nitramonia au ramas fara succes, companiile intrand in lichidare.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
Potrivit concluziilor studiului, Dacia s-a clasat cu numai patru puncte sub media generala, intrunind un total de 810 puncte din 1.000 posibile, situandu-se pe locul noua, la egalitate cu Volkswagen.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. Compania "Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra" a deschis in mod oficial pe 10 iulie primele doua hoteluri de patru stele pe care le are in administrare:
Daca nu se rezilia contractul, pe autostrada s-ar fi putut circula peste patru ani Constructia autostrazii ar fi costat aproximativ 1,5 miliarde de euro, insa suma totala pe care statul roman urma sa o plateasca in cei 30 de ani de concesiune era de 4,8 miliarde de euro.
In patru ani, Ford s-a angajat sa investeasca in uzina craioveana 650 de milioane de euro.
Guvernul a aprobat, recent, o lista cu principalele proiecte care vor fi realizate in parteneriate public-private, patru dintre acestea vizand sectorul energetic. Valoarea totala a celor patru proiecte din sectorul energetic depaseste zece miliarde de euro. ... In proiect sunt implicate patru state:
Toate contractele prevad o durata de proiectare si executie de 22 de luni din momentul atribuirii (patru pentru proiectare si 18 pentru executie), la care se adauga patru ani de garantie.
"Se mai fac doar lucrari de asfaltare pe patru strazi (n.r. ... Uranus - peste patru ani fata de termenul anuntat, Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel, peste cinci ani, ca si Strapungerea Bd.
Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfecta pentru a prezenta publicului larg evolutiile acestor patru modele. ... In ceea ce priveste evolutiile de design, partea frontala a fost redesenata si confera un adevarat aer de familie fiecaruia dintre cele patru modele.
Fiecare echipa va avea pe teren patru jucatori de camp si un portar, iar schimbarile sunt nelimitate.
Dupa ce au scapat de emotiile retrogradarii directe, pentru handbalistele de la SCM Craiova urmeaza o perioada foarte incarcata, in care vor disputa patru meciuri importante pentru viitorul echipei, in cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, programat in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau.
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
Larisa Iordache, locul patru in finala la individual-compus, la Campionatele Mondiale de la Antwerp Gimnasta Larisa Iordache s-a clasat, vineri, pe locul patru in finala la invididual-compus, cu un total de 57.766 puncte, la Campionatele Mondiale de la Antwerp.
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.
De patru ori campioana Echipa Universitatea Craiova, infiintata in 1948, a castigat de patru ori titlul de campioana, in sezoanele 1973-1974, 1979-1980, 1980-1981, 1990-1991, de sase ori Cupa Romaniei, in 1976-1977, 1977-1978, 1980-1981, 1982-1983, 1990-1991, 1992-1993.
Cei patru mari campioni ai Romaniei, personalitati ale lumii sportive si societatii romanesti care au acceptat invitatia de a deveni membri onorifici ai organizatiei sunt: ... De-a lungul carierelor remarcabile, cele patru personalitati sportive au promovat Romania si sportul, in spiritul valorilor olimpice-respect si atitudine pozitiva.
google-analytics.com