Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (2.80 secunde)
Pentru ca daca in urma cu sase luni se falsa pe patru coarde, au mai ramas doua coarde si jumatate. ... Patru negri mititei. "Patru negri mititei au mancat ardei, unul s-a iutit cu ei si-au ramas doar trei".
Primarul Ion Ovidiu Brailoiu acuza patru fosti angajati ai Primariei Eforie, de la compartimentele Juridic si Urbanism, ca ar fi dat ilegal un teren de 5.000 de metri patrati de pe faleza catre Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (ANEFS).
Curand se va incheia mandatul parlamentarilor alesi pe listele de partid, votul uninominal fiind cel care ii va determina pe noii senatori si deputati, insa asta va depinde si de munca acestora din ultimii patru ani.
La Ploiesti, PNL a obtinut 12% din sufragii si va avea, in urmatorii patru ani, patru consilieri locali. ... Ca si la Consiliul Local Ploiesti, si la CJ a fost semnat un protocol de colaborare pe urmatorii patru ani, cu PNDC, care are cinci consilieri.
Dupa patru ani de zile, guvernarea PNL-PD lasa in urma peste patru milioane de oameni care traiesc la limita saraciei", a declarat consilierul judetean PSD de Iasi, Catalin Ivan. Timp de patru ani, PNL si PD au guvernat Romania prin scandal, coruptie si incompetenta.
Acesta va avea un mandat de pana la patru ani si va avea contract de management cu sefii ierarhici superiori respectiv cu ministrul sau cu seful agentiei pe care o reprezinta.
Conservatoarea Angela Merkel, in varsta de 55 de ani, a fost realeasa astazi de Bundestag cancelar al Germaniei pentru un mandat de patru ani. ... Acest vot pune capat "amplei coalitii" intre CDU si social-democratii din SPD, care a guvernat Germania in ultimii patru ani.
Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu sunt primii patru in ierarhia care va fi semioficializata la o conferinta extraordinara a UNPR, pana la consfintirea lor in functii, undeva in toamna.
BP al Camerei este compus din presedinte, patru vicepresedinti, patru secretari si patru chestori. ... In prezent, in ciuda masivului suport media de care dispune, PC nu are decat patru parlamentari, alesi pe listele PSD:
Patru juristi au dat Finantele doljene pe avocatura. ... Fiscul doljean a ramas fara o parte dintre juristi, dupa ce patru dintre ei au renuntat sa mai fie functionari publici in ograda Finantelor.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
"In ultimii patru ani, datoria Romaniei a crescut. Acum patru ani, datoria Romaniei era de 19% din PIB (28 miliarde euro), echivalentul a 1.400 euro datorie pentru fiecare cetatean", a indicat Executivul.
Abia anul trecut, spre exemplu, s-a aflat din relatari ale presei, dar si dintr-o declaratie "scapata" de presedinte faptul ca el ar fi lucrat dupa liceu, timp de vreo patru ani, intre 1969-1973, ca profesor suplinitor intr-o comuna bacauana, Cleja.
Predecesorul lui Ilie Sarbu, ministrul Petre Daea, a prezentat ieri bilantul Ministerului Agriculturii dupa cei patru ani de activitate. ... Pe scurt, patru ani s-au incheiat cu multiple realizari si succese depline in ramura.
Preturile sunt destul de piperate, de la 1,5 milioane de lei trei nopti la trei stele si pana la 22,5 milioane pachetul de cinci zile la patru stele. La Mangalia, Revelionul poate fi sarbatorit la trei sau la patru stele.
Acesti bani se vor cheltui prin patru programe nationale, care includ, la randul lor, nu mai putin de 25 de subprograme. ... Colegiul a aprobat patru programe nationale: ... Cele patru programe includ alte 25 de subprograme.
Viteza maxima pe care o atinge in interval de doar cateva secunde este de 407 km/h, iar cei 1001 cai putere fac autoturismul sa para un adevarat Boeing pe patru roti.
Astfel, patru cladiri, doua statii de pompare, patru diguri si o cherhana, situate pe malul baltii Corbu, au trecut in grija administratorului Aurelia Jiga, ca reprezentanta a SC ACVA 2000 SRL.
Patru institute nationale de cercetare agricola vor beneficia de fonduri de circa 12 milioane de euro pentru realizarea unor programe de restructurare si investitii, suma fiind asigurata de la buget si dintr-un imprumut de la Banca Mondiala, a anuntat ieri Ministerul Agriculturii.
Echipa de interventie din cadrul IJJ Constanta a retinut, in apropierea podului rutier Poarta Alba, patru persoane care transportau peste 600 de kilograme de struguri de la Ferma nr. ... Cei patru se deplasau cu o Dacie papuc, care apartinea de asemenea societatii.
google-analytics.com