Cautare

5947 de rezultate pentru "patru" (2.79 secunde)
Liberalii si democratii au stat patru ani in opozitie si s-au cam saturat saracii sa se uite la PSD-isti cum o fac pe-a sefii si vor sa le ia locul.
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
Plecand de la aceasta Hotarare de Guvern, urmatorul pas a fost crearea unei asociatii intre postul de televiziune si patru dintre cele mai mari si mai bogate companii nationale aflate in subordinea Ministerului Transporturilor.
Dorneanu sustine ca, in acesti patru ani, pachetul de legi necesare integrarii in UE a fost finalizat, ca Romania a devenit membru cu drepturi depline al NATO si ca Legea fundamentala a tarii a fost revizuita si adaptata unor realitati romanesti si euro-atlantice, “printr-o conlucrare laudabila a tuturor formatiunilor politice parlamentare“.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
Trebuie sa stiti ca au fost negocieri care au durat vreo patru zile.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Bijuteriile pe patru roti au facut deliciul turistilor veniti la Peles si au starnit admiratia membrilor juriului. ... Bijuteriile pe patru roti au facut deliciul turistilor veniti la Peles si au starnit admiratia membrilor juriului.
Protocolul dintre PNL si PD care prevede faptul ca nu isi pot "fura" unii altora membrii de partid este pe cale sa se rupa si la Dolj din cauza situatiei tensionate din Consiliul Local Calafat, unde patru fosti consilieri liberali vor sa sara in barca PD, doi dintre acestia depunandu-si deja adeziunile.
Comisia Europeana i-a conferit Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit managementul financiar pentru patru masuri noi SAPARD. ... Incepand de luna aceasta, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit - APDRP (fosta Agentie SAPARD) va primi in mod oficial cereri de finantare pentru patru noi masuri SAPARD.
Pilotul comandant al zborurilor a spus cateva cuvinte de patru litere si a incheiat cu: ... Cateva zile mai tarziu cei patru martori la acest din urma incident au fost chemati in biroul ofiterului comandant. ... Le-a spus doar celor patru sa se aseze pe o banca.
In primele aproximativ 10 saptamani ale acestei sesiuni parlamentare, incepute in februarie, senatorii au luat in dezbatere mare parte dintre actele normative care fac parte din programul prioritar pentru integrare al Guvernului, urmand ca cele patru proiecte legislative ramase nefinalizate sa treaca de plen pana la raportul de monitorizare al Comisiei Europene, din 16 mai.
Boala este intalnita in special la femei, la care uretra este mai scurta, de numai patru centimetri, iar spatiul perineal (dintre anus si vagin) este foarte mic. ... Pentru a nu se favoriza infectiile urinare, vezica trebuie evacuata de cel putin patru ori pe zi.
Tratamente interne cu Branca-ursului - Impotenta hormonala - se tin pe an patru cure cu Branca-ursului, administrata sub forma de comprimate, cate patru-sase pastile pe zi.
Mediile temperaturilor minime se vor mentine in jurul a 9 grade in primele patru zile, apoi vor marca o crestere, spre 13 grade pana pe 4 octombrie, dupa care vor scadea treptat pana la sfarsitul perioadei de prognoza, cand vor fi de aproximativ 9 grade, valoare apropiata de norma climatologica specifica perioadei.
Au fost identificate parcelele din patru localitati doljene Urmatoarea etapa a procesului consta, asadar, in identificarea si localizarea parcelelor agricole inscrise in Registrul Fermelor, ca o temelie pentru viitorul sistem de identificare a parcelelor agricole (LPIS).
Astfel, la Ministerul Afacerilor Externe vor ramane trei astfel de posturi, fata de opt locuri in prezent, la Ministerul Transporturilor trei locuri, in loc de patru, Ministerul Administratiei si Internelor vor fi cinci posturi fata de sapte, iar la cel al Apararii Nationale, doua locuri fata de trei.
Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local.
google-analytics.com