Cautare

80 de rezultate pentru "patiserie" (7.60 secunde)
Politia face cinste cu prajituri si colegilor din SRIIar lapticul merge cum nu se poate mai bine cu un fursec, o briosa, ceva, motiv pentru care MAI s-a ingrijit si de produsele de patiserie ce nu vor lipsi vara aceasta din meniurile cadrelor cazate pe litoral.
ciocolata, dulciuri zaharoase, produse de patiserie fina, produse snack, inghetata si paste brute. Prezenta romaneasca Grupul European Drinks a fost reprezentat la Targul ISM Cologne 2005 de la Köln de firma European Food.
Ca sa-ti deschizi o afacere in franciza poti sa platesti de la 5.000-6.000 de euro ca in cazul Fornetti (patiserie), pana la milioane de euro daca este cazul unui hotel, arata Blid.
Noul magazin are o suprafata de aproximativ 500 metri patrati, iar investitiile facute aici se ridica la circa 250.000 euro, acesta cuprinzind si doua raioane noi, in care se pun in vinzare produse de macelarie si patiserie - cofetarie.
Printre domeniile industriei de prelucrare care sunt reprezentate destul de slab in activitatea economica a judetului Constanta se numara si productia de produse lactate, din carne si a produselor de panificatie si patiserie.
Aceasta decizie este opusa celei luate in Senat, unde si membri ai Partidului Democrat au sustinut initiativa lui Voiculescu prin care se reduce cota de TVA de la 19% la 9% a unor alimente de baza ca paine, lactate, produse de carne si peste, dar si a derivatelor acestora (produse de patiserie, specialitati de branza si de iaurt).
Noul centru comercial beneficiaza de o aprovizionare zilnica si bisaptamanala cu carne si produse de carne proaspete, legume, fructe, peste, o gama variata de branzeturi romanesti si straine, vinuri de colectie sau de masa, produse de patiserie proprii si are in dotare chiar si propria afumatoare, a aratat Rix.
13 detinuti de la Valu fac cursuri de patiserie In alta ordine de idei, mentionam ca, pe langa iesirea "in decor" a detinutilor din judetul Constanta, care s-au alaturat astfel colegilor din tara - bine ca iuresul s-a terminat!
Tot pentru perioada postului, consumatorii pot alege biscuitii Eugenia, Digesta, cerealele Diet, Captain Crantz, Funky, specialitati de panificatie si delicioase produse de patiserie.
Taxa si pe placinte Si in ce priveste produsele nonanimale (produse de patiserie, legume, fructe) societatile sunt obligate sa incheie un contract de asistenta cu DSVSA Dolj.
Din aceasta cauza sunt interzise si in preparatele de patiserie. In ceea ce priveste carnea de miel, normele sanitar-veterinare interzic sacrificarea mieilor in centrele volante.
Controalele sunt platite de firme din sectoare precum morarit, panificatie, patiserie, zahar, ulei, grasimi brute si rafinate, margarina si produse similare, fabrici de prelucrare a legumelor si fructelor.
De asemenea, inspectorul sef a tinut sa semnaleze si faptul ca produsele de patiserie care se comercializeaza vrac si care au o valabilitate mai mare de 48 de ore trebuie sa aiba o informare privind data de fabricatie si cea de expirare.
Potrivit acestuia, Centrul a fost înfiintat din dorinta de a avea personal calificat, foarte bine pregatit, astfel încât sa reuseasca sa obtina cea mai buna pâine din oras, urmarind în acelasi timp si o diversificare a produselor de panificatie si patiserie.
In plus, supermarket-ul aduce ca noutati o zona special amenajata pentru produsele aflate la reducere, un raion specializat de peste proaspat, unul de macelarie unde carnea se transeaza loco, un raion de brutarie, patiserie si gastronomie cu mancaruri specifice SPAR si locale.
Reamintim ca pentru constructia sensului giratoriu se impune demolarea unei constructii - o patiserie. Dezmembrarea constructiei este in plina derulare, dupa ce proprietarii acesteia au primit asigurari ca vor primi teren in alta parte pentru desfasurarea activitatii.
Managerul Spitalului Judetean de Urgente Constanta a descoperit ieri ca un contract semnat anul trecut de vechea conducere a unitatii spitalicesti cu societatea "Sally June SRL" - care vinde produse fornetti in incinta spitalului - este falsificat.
S-ar putea sa gasim, prin lege, in primul rand acele forme care imbunatatesc produsele de panificatie si patiserie, dar in acelasi timp care sa le aduca la vedere, ma refere aici la evaziunea fiscala.
Presupunand, de exemplu, ca intram intr-o patiserie pentru a lua o gustare. Prima prajitura ne va da multa satisfactie; a doua nu ne va mai placea atat de mult.
legumele si fructele (56 milioane de euro), carnea si preparatele din carne (25 milioane de euro), dulciurile si produsele de patiserie (17 milioane de euro), pestele si conservele de peste (13 milioane de euro).
google-analytics.com