Cautare

100 de rezultate pentru "pasta" (3.49 secunde)
sapunul de barbierit este cel mai indicat, fie ca este solid, fie pasta). Nu exagerati insa deaorece altfel stimulati supraproductia de sebum, generata de incercarea corpului de a inlocui sebumul pierdut.
truse sanitare de prim-ajutor, lampa stomatologica de polimerizare cu LED, fara fir, lampa de albire cu LED de ultima generatie care poate converti energia electrica in lumina albastra, acoperitori de pantofi PPSB si dispenser aluminiu de acoperitori pantofi cu mecanism metalic, pantofi de unica folosinta, pasta pentru profilaxie, fara fluoruri, tablete pentru apa de gura si dezinfectant amprente dentare Algisept 2 litri preparat.
Pasati in transe (la blender), pana ce devine o pasta cremoasa. Puneti din nou in oala si puneti-o pe foc scazut ca intensitate.
masca de par cu ginseng si argan, pasta de dinti cu argila, crema antireumatica cu unul pamantului si petrol, sampon de origine naturala cu aloe vera, balsam de par de origine naturala cu aloe si tataneasa de la Vivanatura, la 20 RON fiecare.
- magiun de prune - 12 RON - pasta de rosii - 6 RO - zacusca de vinete - 7 RON - dulceata de afine ecologice - 30 RON - dulceata de caise - 25 RON - dulceata de mure - 30 RON - dulceata de caise megre - 22 RON - dulceata de gutui - 18 RON - dulceata de topinambur - 23 RON - dulceata de visine - 17 RON - magiun de prune in conversie bio - 15 RON La oferta, in cadrul targului de la Universitate, la standul Topoloveni gasesti trei borcanase:
- pasta cosmetica - pulbere la plicuri - granule - cataplasme. Urmatorul targ la care vor fi prezenti va fi cel de la Sala Palatului.
Uleiul sau pasta de ghimbir pot fi masate pe locurile dureroase - pentru a elimina durerea musculara. Recent, cativa cercetatori chinezi au raportat ca ghimbirul este eficace pentru tratarea inflamatiei la nivelul testiculelor.
sunca fara carne in produs, pate de ficat fara ficat, cascaval fara branza, pasta de unt fara unt si lista acestor anomalii alimentare ar putea continua.
Din acest lichen, farmacistul german Karl Engelhard (intemeietorul companiei germane Engelhard Arzneimittel) a fabricat in 1865 una dintre primele specialitati farmaceutice "pasta din muschi islandez", un produs pentru tratarea tusei si a raguselii.
Sonimpex Topoloveni va fi prezent cu principalul sau produs- Magiunul de prune Topoloveni, dar si cu gama Topoloveana-dulceturi de fructe sau legume, zacusca si pasta de rosii, toate produse 100%.
Sonimpex Topoloveni este Furnizor al Casei Regale din anul 2010 pentru Magiunul de prune Topoloveni din anul 2011, pentru dulceturile, zacusca si pasta de rosii marca Topoloveana.
Dulciuri din ciocolata belgiana in forme atractive de casute, brazi cu broderii, castele, fulgi de zapada, toate desprinse parca din povesti, delicatese siciliene din pasta de martipan, fructe si samburi trasi in ciocolata, casutele din turta dulce, cozonaci si placinte, torturi in miniatura si briose frumos decorate vor indulci atmosfera Targului de Craciun de la Sala Dalles.
200 g de frunze si ramurele se maruntesc si se imbiba cu 50 ml de apa, se introduc intr-un mixer, se face o pasta care se aplica sub forma de cataplasme pe umflaturi, timp de 10 minute, o data pe zi, o zi da - una nu, timp de o luna.
Din acest lichen, farmacistul german Karl Engelhard (intemeietorul companiei germane Engelhard Arzneimittel) a fabricat, in 1865, pasta din muschi islandez”, un preparat natural pentru tratarea tusei si a raguselii.
Prin aceasta initiativa, Orbit Romania vine in sprijinul SOS Satele Copiilor Romania, donand 1% din vanzarile realizate pe parcursul campaniei sub forma de produse de ingrijire orala (kit-uri cu periuta si pasta de dinti), consultatii stomatologice si cursuri de igiena dentara, sustinute de medici stomatologi si lucratori sociali, pe parcursul a sase luni.
In timpul crizelor se recomanda bai de tarate sau bai de amidon, bai reci sau calde, usor acide, urmate de pudraj cu subnitrat de bismut sau o pasta antipruriginoasa.
Se face o pasta din 100 g de usturoi pisat si 100 g de iaurt. Se lasa la macerat o ora si se unge zona de 3-4 ori pe zi.
Pentru zidire se foloseste in general ca liant o pasta obtinuta prin amestecul pamantului galben cu apa si, in unele cazuri, si un adaos de var.
De la Olimpiada Internationala de proiecte de energie, inginerie, mediu â€" ISWEEP (Houston, 2013) Dragos Servan a venit acasa cu o medalie de bronz pentru proiectul An eco-friendly wall coating with better insulating properties, constand in crearea unui material de izolare a peretilor, facut din pasta de hartie si ipsos.
- Schimba din cand in cand pasta de dinti, pentru a obtine o curatare mai eficienta! - Suplimenteaza din cand in cand spalarea obisnuita cu una cu bicarbonat sau cu sare, dar nu foarte des, pentru ca afecteaza gingia.
google-analytics.com