Cautare

100 de rezultate pentru "pasta" (3.12 secunde)
orice pasta pentru albirea dintilor contine peroxid intr-o concentratie mai mica sau mai mare. ... Acest lucru se intampla si cu smaltul dentar in urma albirii dintilor cu pasta de dinti ce contine peroxid.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania. ... "Ca trucuri, va recomand folosirea bicarbonatului de sodiu impreuna cu pasta de dinti, acestea curatand perfect. ... Pasta de dinti:
Autoarea Manualului Mamicii ZEN va recomanda sa folositi pasta de dinti cu carbune activ. ... Stiati de pasta de dinti cu carbune activ? ... in locul albirii agresive cu sensibilizare dentara incercati noua generatie de pasta de dinti cu carbune activ, pentru o dantura alba si sanatoasa si gingii protejate!
"Ca noutate, am adus pasta de dinti Blend-A-Med Pro Expert Clinic Line Gum Protection - e mentolata si va costa 25 de RON. ... E o pasta cu efect terapeutic, creata pe segmentul gingival;
Pasta de dinti - Blend-a-med 3D White Luxe ofera albire superioara datorita celor 3 noutati aduse in compozitia produsului: ... Noua pasta de dinti Blend-a-med 3D White Luxe este disponibila in 3 variante:
Complete 7 cu apa de gura combina pasta de dinti cu apa de gura efect antibacterian, totul pentru a proteja si curata in zone greu accesibile. ... Blend-a-med Specificatii Pasta de dinti Blend-a-Med Complete 7 Extra Fresh, 100 ml Este adresata adultilor Tip produs: Pasta de dinti Beneficiu:
foite mentolate care sunt in locul gumei de mestecat - Strips (24 de foite pe un ambalaj), pasta de dinti fara parabeni si fara SLS, apa de gura cu propolis si ceai verde (fara alcool), spray de gura cu propolis si fara zahar - la 15 RON, dar si alte produse precum gel antibacterian pentru maini, cu aroma de portocala", ne-a spus Iulia Nutu de la Viatanaturala.
In privinta albirii dentare, trebuie sa fim foarte prudenti intrucat orice pasta pentru albirea dintilor contine peroxid intr-o concentratie mai mica sau mai mare. ... Acest lucru se intampla si cu smaltul dentar in urma albirii dintilor cu pasta de dinti ce contine peroxid.
La capitolul conserve, puteti gasi la Piata Taraneasca din curtea MTR pate cu ficat de porc, pate cu ficat de pasare, carne de porc, de vita, tusonca de vita, de porc, fasole boabe cu costita, cu carnaciori, gulas cu carne de porc, gulas cu carne de vita, mazare cu carne de porc, de vita, iahnie de fasole de post , ardei umpluti, fasole batuta de post, pasta vegetala, pasta vegetala cu ardei, pasta vegetala cu legume, pasta vegetala cu ciuperci.
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
Marar (Anthum gruveoles) Macini seminte de marar cu rasnita de cafea si le amesteci cu otet pana faci o pasta pe care o intinzi pe o bucata de panza si o aplici pe batatura.
Inlocuieste zaharul cu indulcitori hipocalorici Pentru ca zaharul este cea mai periculoasa sursa de carbohidrati simpli (fura calciu si vitamine din organism, creste apetitul, creeaza dependenta, ingrasa), merita eliminat si inlocuit cu alegeri mai sanatoase, precum siropul de agave, de orez brun sau de artar, stafidele, melasa, pasta de curmale sau mierea.
Exact atunci cand nu se asteapta, locatarii de la etaj se pot trezi cu mainile legate, cu pasta de dinti pe toata fata, cu alte haine pe pat decat cele personale, puse special, pentru ca nu este loc pe celelate paturi.
Printre acestea se numara zacusca ardeleneasca, berea, mierea de albine, pasta de mici, cremvurstii, diverse sortimente de paine, printre care painea cu cartofi si bineinteles traditionala branza de Sibiu. ... De la maramureseni puteti cumpara slanina, pasta de mici, toba, diverse sotimente de cascaval sau branza de burduf.
Compania americana Colgate-Palmolive va opri productia de pasta de dinti a fabricii de la Brat=sov, ca parte a unui program amplu de restructurare, iar intreaga productie va fi mutata in Polonia pana la sfartitul acestui an.Programul de restructurare al companiei americane nu vizeaza doar fabrica din Brasov, ci si alte trei fabrici din Europa:
Tovarasii mei de breasla jurnalistica framanta pasta asta zile in sir, cu nesfarsite serii de intrebari inepte si aiureli "istorice" ("Ceausescu, presedintele Romaniei din 1965!"), straduindu-se sa mulga ceva rating de la cioporul de cugetatori plurivalenti, mereu aceiasi, convocati sistematic in televizor.
O retea de supermarket-uri a scos pe piata un magiun de prune sub marca proprie, Sympathica, un fals, evident, ei proceseaza o pasta de prune.
cu foita metalica, cu acul, aplicate pe model din fimo pe un sablon, pe pasta uni sau aurite cu pudra aurie lacuita, cu banda eloxata.
Peste ceapa si usturoiul calit se pune pasta de organe, patrunjelul si mararul tocat, ouale crude, sare si piper dupa gust si se amesteca. Compozitia de drob de miel trebuie sa arate ca o pasta inchegata, daca este inca sfaramicioasa se mai adauga ou.
Pasta obtinuta din argila verde dizolvata in apa se aplica pe pielea arsa pentru a stopa inflamarea si a facilita cicatrizarea. Dupa doua ore, indepartati pasta cu apa calduta.
google-analytics.com