Cautare

421 de rezultate pentru "pasta de dinti blend a med 3 d white luxe" (2.84 secunde)
Blend-a-med 3D White Luxe a fost special conceputa pentru a oferi un zambet alb stralucitor, prin indepartarea pana la 90% a petelor, in doar 14 zile, la periajul regulat. Pasta de dinti - Blend-a-med 3D White Luxe ofera albire superioara datorita celor 3 noutati aduse in compozitia produsului:
Blend-a-med Complete 7 Extra Fresh iti ofera o protectie simpla si rapida, astfel incat sa te poti bucura de viata! Poti gasi o multitudine de variante, in functie de ceea ce iti doresti:
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8 - 11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara. Tiberius Amplef, Reprezentant Blend-A-Med Oral-B, ne-a spus:
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti, editia a 10-a.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr. Iulia Zeana este medic stomatolog de 15 ani. De-a lungul activitatii sale profesionale, a constatat ca ingrijirea dentara este parazitata de foarte multa prejudecati larg raspandite in randul pacientilor.
La standul Oral-B Blend-A-Med, din cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie, l-am intalnit pe Tiberius Amplef, Medical Representative Blend-A-Med.
Autoarea Manualului Mamicii ZEN va recomanda sa folositi pasta de dinti cu carbune activ. Incercati aceste 5 lucruri noi in programul vostru de frumusete in 2017! Stiati de pasta de dinti cu carbune activ? Dar ca uleiul de rodie este un bun demachiant.?
Prezenta si in acest an, la cel de-al XVII-lea Congres International UNAS, care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie, echipa GUM ne-a prezentat noutatile din domeniul igienei orale.
White Lynx lanseaza primul single care se numeste Feel My Love impreuna cu Radu si Ivana. Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea. White Lynx feat.
In cadrul expozitiei Body Mind Spirit organizat la Sala Palatului in acest week-end ii puteti gasi si pe cei de la Viatanaturala. "La standul nostru gasiti produse precum cele din gama de igiena orala:
Mariustuca.ro / Aerul conditionat mareste riscul de pulpita dentara (Autoare: Magda Marincovici) In timpul verii ar trebui sa evitam aerul conditionat indreptat spre zona fetei, deoarece ne expunem riscului de pulpita dentara.
Recent, selectionata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S.
WHITE WALLS, trupa care "a pus metalul inapoi pe harta muzicii romanesti", va deschide concertului ALTERNOSFERA din 25 mai 2013 (Arenele Romane).
Recent, a avut loc conferinta uneia din cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis, in cadrul careia cei prezenti au asistat la un curs de prim ajutor pentru bebelusi, copii, dar si adulti deopotriva.
Pasta de dinti Advance White Intense Fresh Gel contine bicarbonat de sodiu si este distribuita in Romania prin Sugar Free Dieta Srl, Ilfov, Calea Bucuresti nr.
Georgiana Iuja - Sales Coordinator la MED CO - Medical Company, participa cu un stand la 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Kolibree, periuta de dinti desteapta care te invata sa te speli pe dinti corect Dispozitivul trimite telefonului mobil, printr-o aplicatie, informatii.
Obiectele cele de toate zilele, pline de microbi In para dusului isi face culcus o bacterie foarte asemanatoare cu cea care provoaca tuberculoza Para dusului. Capul periutei de dinti. ... Intrerupatorul de lumina.
Cum scapi de tartru cu 3 alimente banale. ... Cum scapi de tartru fara sa mergi la medicul dentist? ... Inainte de a afla ce trebuie sa faci, sa aflam cateva lucruri despre acest tartru. Tartrul este acel depozit neplacut de pe suprafata dintilor.
google-analytics.com