Cautare

53236 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (5.27 secunde)
Este vorba despre faptul ca, daca inainte de aparitia crizei se vindeau foarte bine locuintele luxoase, precum si cele aflate la niveluri mai ridicate de confort, respectiv de pret, dupa o stagnare indelungata a vanzarilor de orice fel, in domeniul pietei imobiliare se manifesta la ora actuala o tendinta de crestere a vanzarilor locuintelor ieftine, noi sau vechi, in timp ce locuintele de lux, respectiv cele scumpe, nu mai intra in preferintele cumparatorilor.
Acesta este un top al celor mai scumpe hoteluri de lux din lume: ... Hotelul President Wilson, din Geneva, ofera cea mai scumpa cazare. ... Multi spun ca merita toti banii, pentru ca a fost aranjat pentru a raspunde si celor mai pretentioase gusturi:
Tehnologia are la baza nu mai putin de patru straturi semitransparente pe care vor fi pastrati bitii. Mediile sunt denumite VMD (versatile multilayer disc) si fiecare din cele patru straturi are o capacitate de 5 GB, putin mai mult decat cei 4.7 ai unui DVD normal.
Produsele recunoscute, mai scumpe Dezavantajul principal al prelungirii termenului de la care producatorii vor putea solicita protectia pe pietele UE are legatura cu vanzarile realizate de producatorii autohtoni. ... Astfel, produsele recunoscute ca fiind traditionale pot fi comercializate la preturi mai mari decat marfa obisnuita.
"Productia a fost mica in acest an, iar preturile sunt mai mari ca cele de anul trecut, insa, cel putin la aceste produse, nu cred ca vor mai creste preturile", ne-a spus Vasile Baltat, comerciant din Piata Centrala.
Iar dupa o saptamana ajunge si in saptamanale, dupa care de obicei decedeaza de moarte buna, nimeni nu mai aduce aminte decat accidental de ceea ce cu o saptamana in urma primea un sfert din timpul de stiri si comentarii ale televiziunilor si posturilor de radio.
"PSD isi asuma guvernarea serios, iar cea mai buna dovada este ca PSD a propus in discutie un plan de masuri pentru iesirea din criza.
Din cauza veniturilor care au scazut de la inceputul anului, proprietarii de bolizi au inceput sa renunte la modelele luxoase si scumpe, pe care fie le returneaza firmelor de leasing, fie le scot la vanzare la preturi usor negociabile.
In urma introducerii noilor accize, producatorii de tigari scumpe sau de lux nu au avut atit de mult de suferit.
Singura modalitate prin care bancile comerciale au acceptat sa dea credite a fost sub forma unor imprumuturi foarte scumpe. ... Mai mult, unele banci au aplicat aceasta majorare a dobanzii la creditele in lei chiar si la imprumuturile acordate inainte de cresterea dobanzii de politica monetara.
Avem un numar insuficient de aparate de radioterapie si chiar si cele existente sunt invechite si nu mai fac fata solicitarilor. ... Se stie ca aceste tramente sunt scumpe. ... Dar aceste teste sunt foarte scumpe.
Lunile decembrie si ianuarie se anunta a fi cele mai scumpe pentru populatie. ... Painea, laptele, carnea de porc si chiar cozonacii toate vor fi mai scumpe.
Locuri de parcare mai scumpe de 8 ori in Bucuresti
Autoritatile spun ca acest tip de masca este cel mai sigur. Tocmai de aceea, in sedinta de Guvern de ieri, s-a propus cA purtarea mastilor FFP 2 sa fie obligatorie, mai ales ca numrul de infectari creste foarte repede.
Romanii cumpara printre cele mai scumpe alimente din centrul si estul Europei, in ciuda salariilor de extrem de mici. Antena 3 a facut un experiment pentru a va prezenta cat costa cosul de cumparaturi, comparativ cu vecinii din Ungaria si Bulgaria.
Soferii vor fi obligati sa plateasca roviniete mai scumpe care includ taxe pentru poluare in functie de vechimea masinii. Transportatorii de marfuri ori de persoane care conduc vehicule ce depasesc 3,5 tone vor plati taxa pentru fiecare kilometru de sosea parcurs.
Zborurile din aeroportul din Cluj sunt cele mai scumpe din Romania. Potrivit unei analize facuta de o agentie de turism, o cursa din Cluj spre o destinatie europeana costa, in medie, 214 euro.
Cele mai scumpe ceasuri pe care le am sunt acasa: un ceas american, din pietre scumpe, in cadran, bagate in cifre din aur alb, un ceas Bulova placat din aur, un ceas Elgin din aur alb.
La percheziitiile facute de DIICOT, fiscul american si FBI in locuintele celor din clanul Ghiocel, politistii au gasit un Ferrari Portofino de 250.000 de dolari, doua Lamborghini Urus care valoareaza impreuna aproape 600.000 de dolari si un BMW, cel mai ieftin, de 40.000 dolari.
Fiscul vrea sa stie ce propietati au romanii, ce valori, bunuri sau animale de rasa scumpe.
google-analytics.com