Cautare

7067 de rezultate pentru "partidele politice" (3.67 secunde)
Conform DCNews, la conducerea platformei politice care urmeaza sa se lanseze se vor afla Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, precum si unii dintre locotenentii lor.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
Presedintele Traian Basescu a facut aceste declaratii miercuri dupa-amiaza, la finalul convorbirilor pe care le-a avut cu partidele parlamentare, la Palatul Cotroceni, pe tema introducerii votului uninominal. Potrivit presedintelui Basescu, toate formatiunile politice sustin ca au solutii pentru ca minoritatile sa fie reprezentate in Parlament.
Pe scurt, partidele propun o lista de candidati, aceasta lista este votata intr-o anumita proportie de alegatorii unui judet, iar apoi se fac niste calcule destul de simple pentru a stabili cate locuri a luat fiecare lista de partid in fiecare judet.
Mi se pare si mai stupid, si infinit mai periculos, sa credem ca doar "reforma" clasei politice este suficienta pentru a schimba lucrurile in bine.
Exigente mari pentru partidele coalitiei Ministrul a insistat ca nu vrea sa critice pe nimeni, dar a subliniat ca trebuie sa existe coerenta intre mesajul politic pe care l-au dat toate partidele politice din Romania si actul politic in sine.
Partidele politice care au avut candidati la alegerile pentru PE au cheltuit in campania electorala pentru scrutinul din 25 noiembrie 2007 circa 22 milioane lei, in timp ce veniturile declarate ale acestora au fost putin peste jumatatea acestei sume, potrivit Autoritatii Electorale Permanente.
Dupa campanii intregi de denigrare a partidelor politice, Traian Basescu incearca sa iasa din incercuirea politica, aruncand in curtea acestora marota responsabilitatii.
Cei trei lideri ai PSD, PNL si PC arata ca invitatia a fost trimisa doar pentru partidele parlamentare, precum si pentru grupul minoritatilor din Parlament si nu era nimic specificat pe aceasta invitatie de Grupul as-zisilor "independenti".
Noi am reusit sa deschidem un dialog si cu Presedintia, si cu Guvernul, si cu Parlamentul, si cu toate partidele politice, intr-o perioada de criza cu multe probleme, noi ca investitori am reusit sa venim cu un spirit pozitiv, sa facem niste propuneri pentru deblocarea situatiei astfel incat sa se reia cresterea economica.
Puteti citi in continuare partea a treia a interviului acordat de presedintele PSD Mircea Geoana Agentiei Mediafax, in care vorbeste despre probleme ale actualitatii politice si economice.
De retinut ca in toate alegerile de pana acum toate partidele si-au propus sa atraga publicul nehotarat, insa niciodata nu s-a reusit acest lucru, un procentaj urias din electorat neprezentindu-se la vot!
Romania se afla, din punct de vedere politic, intr-un moment de tranziitie politica, de schimbare de generatii, la nivelul tuturor fortelor politice. ... Inevitabil, aceasta tranzitie este insotita de o oarecare instabilitate politica, atat in interiorul partidelor, cat si la nivelul aliantelor politice si al guvernarii, in general.
Am spus adevarul si numai adevarul despre faptul ca deciziile politice privind suspendarea presedintelui Basescu, referendumul, sunt decizii politice si, sigur, daca am facut bine, oamenii ne voteaza, daca am facut rau, ii voteaza pe altii, dar ca nu a existat niciodata, in niciun fel si in nicio forma, niciun fel de incalcare a legii.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o emisiune a postului public de televiziune, ca, foarte curand, in cadrul intalnirilor lunare pe care de acum inainte le va avea cu partidele parlamentare, le va adresa acestora apelul de a incerca sa se faca o revizuire a Constitutiei care sa corespunda total aspiratiilor romanilor.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
E evident ca principalul rol politic al presedintelui, si anume cel de mediator intre partidele politice e pus la indoiala", a spus Diaconescu, in timp ce presedintele PSD, Mircea Geoana, a raspuns cu un simplu "nu" intrebat fiind daca social-democratii vor merge la consultari.
"Eu contez pe maturitatea si intelepciunea opozitiei de a fi partener in acest demers pana la sfarsitul anului, adica sa punem armele politice in teaca si sa ne ocupam de legile de care depinde soarta Romaniei, dupa care putem anul viitor sa reluam discutiile politice cu mare placere", a declarat premierul Emil Boc.
Antonescu i-a cerut primarului general Sorin Oprescu sa anunte daca a avut un raspuns in acest sens si de la ce partide politice a avut raspuns, dar si cum au votat consilierii generali in CGMB in functie de partidele din care fac parte.
El a asmutit oamenii unii impotriva altora, ii demonizeaza pe angajatii statului, a incercat sa destructureze partidele de opozitie si acele organizatii ale societatii civile care se impotrivesc modului sau de a actiona si sunt critice fata de actiunile sale anti-constitutionale.
google-analytics.com