Cautare

684 de rezultate pentru "parintele laurentiu" (5.45 secunde)
Ea il citeaza pe parintele Terry Ehrman, director adjunct al Centrului pentru teologie, stiinta si prosperitate umana, de la Universitatea Notre Dame din Indiana (SUA). ... - Scriptura este scrisa ca si cum suntem singura specie, a remarcat parintele Ehrman.
Parintele Iustin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu: ... El nici macar nu stie ca este rob.(atentie la ce spune Parintele.. ... Parintele Iusin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu: ... Parintele Iustin Parvu:
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
BPJ-ul a mai discutat, pe langa subiectul Ionel Manafu, si "neobrazarea" Organizatiei Municipale, mai exact a presedintelui acesteia, deputatul Laurentiu Mironescu, de a solicita sefilor de institutii deconcentrate din judetul Constanta rapoarte de activitate, dupa cum au declarat, pentru "Replica", surse judetene.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat. ... Desi admite ca sondajul PD la nivel de municipiu este gata, deputatul Laurentiu Mironescu este extrem de secretos in ceea ce priveste procentele, sustinand ca importante sunt datele cercetarii referitoare la asteptarile constantenilor.
Fostul director al Complexului Energetic (CE) de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, acuza politizarea excesiva a managementului celor doua Complexuri Energetice de la Rovinari si Turceni, care ar fi condus la diminuarea drastica a profitului si chiar la aparitia pierderilor.
Academicianul Laurentiu Popescu, parintele telocitelor, a incetat din viata (Autoare:
Contestatiile rasarite din senin la adresa corectitudinii alegerilor pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PD Constanta, castigate de deputatul Laurentiu Mironescu au fost solutionate. Din cate au declarat democratii, verdictul de la Bucuresti este favorabil lui Laurentiu Mironescu.
Cei carora CCL-ul le-a creat un disconfort (nejustificat am zice noi) au fost anumiti sefi de institutii descentralizate, carora presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, le solicitase informari scrise referitoare la activitatea depusa la locurile de munca dobandite ca urmare a sprijinului acordat de partid.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape Parintele grec Elpidie, un om care sustine ca a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspiratiei incredibila cu privire la al Treilea Razboi Mondial. Parintele Elpidie este de parere ca al Treilea Razboi Mondial nu va semana cu celelalte doua.
ALAN TURING, parintele informaticii moderne, omagiat de GOOGLE printr-un logo special ALAN TURING, parintele informaticii moderne, este omagiat de GOOGLE, pe 23 IUNIE 2012, printr-un logo interactiv.
Mormantul cald - marturii despre Parintele Arsenie Boca - Ed. Lumea Credintei, Parintele Arsenie Boca de preotul Ioan Sofonea, carte alcatuita de Ion Costin Manoliu, dar si CD-urile mele:
Parintele constantean este de parere ca, de-a lungul celor doua milenii de observare, prevenire si combatere a bolilor spirituale, Biserica a dezvoltat o adevarata terapie a despatimirii omului. ... - Este cea mai batrana si cea mai periculoasa dintre toate urzelile diavolului spune parintele Pricop.
Parintele Varsanufie oficiaza periodic slujbele in cele patru biserici ale penitenciarelor din tara", a spus Parintele Constantin Stoica, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane, la Romania TV, adaugand ca latifundiarul din Pipera nu a fost prezent duminica la slujba.
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Isus, la 8 zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat, agentiei MEDIAFAX, parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala Potrivit parintelui, Sfantul Vasile a devenit cel mai bogat intre oameni la varsta de 12 ani, mostenind averea familiei.
Blestemul este efectul in sine al raului, spune parintele Roman Pintea din Oradea. ... Ne trezim ca nu avem spor, noroc, pentru ca nu ne gandim la Dumnezeu, spune parintele Roman Pintea din Oradea. ... Biserica este purtatoarea darurilor lui Dumnezeu, afirma parintele Pintea.
Una din pistele care a condus la prinderea suspectului a fost apelul anchetatorilor catre protopopul de Focsani de a ii intreba pe preotii din zona daca vreun enorias corespunde descrierii din portretul robot si daca a venit pentru explicatii ale versetelor biblice, asa cum a facut-o Puscoiu pentru a se apropia de parintele Marin, au declarat surse judiciare, citate de MEDIAFAX.
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990. ... Raspunsul oficial, confirmat de altfel si de parintele Parvu, a fost o retragere datorita neputintelor cauzate de varsta inaintata.
Iar in acest context, sursele noastre sustin ca a revenit in carti, pentru sefia ministerului in cauza, nimeni altul decat actualul deputat PD Laurentiu Mironescu, cel despre care, la formarea actualului Guvern, se vorbea ca despre un posibil ministru al Transporturilor.
google-analytics.com