Cautare

397 de rezultate pentru "papu dragos tapu" (2.76 secunde)
Deputatul PNL Mona Musca a anuntat ieri ca solicita demiterea procurorului general, Ilie Botos, pe care il acuza de abuz in functie si dezinformarea opiniei publice in cazul deputatului liberal Dragos Ujeniuc.
In septembrie, un grup de deputati PNL, in frunte cu Dragos Ujeniuc, a sesizat Parchetul General cu o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, intrucat acesta ar fi comis „un abuz“ in serviciu, refuzand sa convoace la31 august a.c.
Dragos G. TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA:
Dragos Dumitriu) - Esti un neg pe obrazul poporului! Omul e bolnav - nici revolta nu mai poate produce, Si isi da singur calde.
Dragos Diaconescu, 2. Gillbert Panait, 3. Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters: 1. Ioan Cornel, 2. Mitrache Marius, 3.
Cel mai bun portar al intrecerii a fost desemnat Alin Dragu (Athletic), cel mai tehnic jucator a fost ales Dragos Arnautu (Magnolia), in timp ce golgheterul turneului desfasurat la Sala ,,Vointa"
Premiul pentru cea mai buna scenografie i-a fost conferit lui Helmut Sturmer, pentru "Doua loturi", la Teatrul National Bucuresti, categorie la care au fost nominalizati Dragos Buhagiar, pentru "Calatoriile lui Gulliver", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu, Adrian Damian, pentru "Viata e vis", la Teatrul National din Timisoara.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
Dragos Vilcu (Multi Media Est) Regia: Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
"Resping public aceste afirmatii, iar comportamentul reprezentantului presedintelui, domnul Dragos Petrescu, a fost acela care reflecta pozitia presedintelui Romaniei legata de desemnarea presedintelui CNSAS", a declarat seful statului.
Denuntul, depus de catre deputatul PNL Dragos Ujeniuc, il acuza pe Nastase ca ar fi introdus pe ordinea de zi a Biroului Permanent cererea de perchezitie a imobilelor sale, lucru ce contravine regulamentului Camerei.
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a solicitat actualei conduceri a deputatilor sa discute problema de drept vizavi de "plangerea penala facuta de deputatul Dragos Ujeniuc referitor la modalitatea in care s-a discutat in Biroul Permanent chestiunea aprobarii perchezitiei".
Mafia - Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G.
Printre deputatii surprinsi de camerele de filmat s-au aflat Dan Iosif (PSD), Mircea Man (PD), Dragos Dumitriu (PRM). Potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, materialul inregistrat pe un DVD a fost transmis Comisiei juridice, care va trebui sa propuna eventualele sanctiuni.
Pe 24 august 2006, in jurul orei 13.45, Dragos Corciova a observat in zona Garii de Nord din Bucuresti, pe un cer complet senin, aparitia unui nor alb, compact, de foarte mici dimensiuni, in interiorul caruia a avut impresia ca se ascunde un obiect.
Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George. Constructii si Reparatii AGA:
Puiu Hasotti (senator PNL), Verestoy Attila (senator UDMR), Adrian Nastase (deputat PSD), Markó Béla (senator UDMR), Gyorgy Frunda (senator UDMR), Radu Berceanu (senator PD), Mihail Popescu (senator PSD), Dragos Ujeniuc (deputat PNL), Mircea Cosea (deputat PNL), Sotiris Fotopolos (deputat, minoritatea elena), Marin-Jean Marinescu (deputat PD), Aurel Vainer (deputat, minoritatea evreiasca), Oana Manolescu (deputat, minoritatea albaneza), Kelemen Hunor (deputat UDMR), Vladimir Mircea Farsirotu (deputat PRM), Kelemen Attila (deputat UDMR), Toro Tibor (deputat UDMR), Becsek-Garda Dezso (deputat UDMR).
Astfel, dupa discursul pacificator al liberalului Dragos Ujeniuc, care a spus ca CSM nu este pregatit pentru astfel de atributii de numire a procurorilor, dar ca in timp ar avea sanse sa le obtina, pesedistul Victor Ponta s-a aratat dezamagit de colegii din PD si PNL care nu mai sustin acest proiect.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a primit ieri de la CNSAS mai multe copii ale unor note informative date de doi prieteni si doi vecini de-ai sai, care l-au urmarit in anii '80, documentele facand parte dintr-un dosar al sau de urmarit.
Astfel, Marian Oprisan a anutat ieri-dimineata ca-l va da in judecata pe consilierul judetean liberal Eduard Lambrino, "pentru uzurpare de calitati oficiale", dar si pe subprefectul liberal Dragos Mircea Valentin, pentru ca a semnat un act potrivit caruia decizia de eliberare din functie ar fi legala.
google-analytics.com