Cautare

397 de rezultate pentru "papu dragos tapu" (3.07 secunde)
Dragos de 18 ani, din Bucuresti. ... Dragos, impreuna cu alti doi indivizi, prin spargerea geamului au sustras dintr-un autoturism marca Renault Kangoo bunuri in valoare de aproximativ 1.000 lei, care au fost gasite in autoturismul Audi A4. ... Dragos in stare de retinere.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu l-a numit pe Mircea Dragos Valentin in functia de subprefect al judetului Vrancea, dupa ce fostul detinator al postului, Manole Merchea, a fost demis in cursul zilei de joi.
Cioroianu a ridicat problema dreptului lui Dragos Seuleanu de a decide in privinta arhivei audio a SRR. ... Cioroianu a avansat ipoteza ca acest contract este paravanul pentru inlesnirea contractelor dintre Dragos Seuleanu si politicieni americani.
Dragos Seuleanu: “Un vot politic asteptabil“ Fostul presedinte al Societatii Romane de Radio-difuziune Dragos Seuleanu a declarat ieri ca decizia Parlamentului de a demite Consiliul de administratie al SRR a fost “un vot politic asteptabil“.
Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export.
Toti primarii PSD si PRM din judetul Vrancea au semnat un memoriu pe care l-au trimis premierului Calin Popescu-Tariceanu, prin care il anunta ca incepand cu 12 ianuarie vor inceta orice relatie cu prefectul judetului pana cand subprefectul Dragos Mircea nu va fi demis.
14 Martie - Negoita la Dinamo Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Dragos Bucur iti da banii inapoi daca nu razi la ultimul lui film! Vino la Grand Cinema and More, la proiectia Doua Lozuri din data 8 octombrie, ora 19.
Dragos Costanche) Internetul ajunge cateodata un loc nu foarte rezonabil. ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan.
Toate obiectele sunt unicat, ne-a spus Dragos Iorga de la Black Libra. Cea care creeaza aceste obiecte minunate din flori si rasina este Rodica Libra.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a anuntat ieri ca grupul PNL de la Camera a depus luni o plangere la procurorul-sef al Departamentului de urmarire penala din cadrul Parchetului privind rezolutia de "neincepere a urmaririi penale a deputatului Adrian Nastase" data de procurorul de caz.
SC Premium Management Team SRL are si ea un asociat persoana fizica, respectiv Ioan Radu Budeanu, patronul ziarului Cancan, iar SC Europrest Invest SRL are tot un singur asociat persoana fizica, Dragos Dobrescu, unul dintre cei mai puternici investitori in imobiliare.
In alta ordine de idei, doi dintre cei 29 de politicieni suspectati de politie politica, Gyorgy Frunda si Dragos Ujeniuc si-au verificat ieri dosarele de la CNSAS, in conditiile in care atat senatorul UDMR, cat si deputatul liberal sunt nume vehiculate pe lista celor 29 de politicieni banuiti ca ar avea dosare la fosta Securitate.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri eliberarea lui Traian Chebeleu din functia de director al Directiei de relatii externe a Camerei si a lui Dragos Conovaru din postul de sef al Departamentului economic.
Directorul Electrocentrale Oradea, Dragos Gligor, spune ca datoria pe care Guvernul o are impiedica Electrocentrale sa-si plateasca la timp combustibilul. ... "Urmarile neplatii de catre Guvern a subventiei sunt lipsa de lichiditati si imposibilitatea de a plati combustibilul la timp", spune Dragos Gligor.
Vicepresedintele grupului parlamentar al PC din Camera, Dragos Dumitriu, a anuntat, marti, in plen, ca din 19 iunie deputatul PDL Dan Grigore activeaza in cadrul grupului parlamentar al conservatorilor.
Deputatii si senatorii au respins marti o propunere legislativa, initiata de deputatii Dragos Dumitriu (PC) si Mircia Giurgiu (independent), care prevedea ca Parlamentul sa achizitioneze pentru uz propriu doar masini din productia interna.
Directorul Dragos Poteleanu a semnat un contract in luna ianuarie 2008 cu 200 de someri, din care am folosit 170 de persoane ca maturatori si 30 de persoane ca ingrjitori la domiciliu.
Pe noi, contribuabilii, romanii de rand, nici nu ne baga in seama", a declarat Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara (FNSIA). ... Dialogul social in Romania nu exista decat intre guvern si guvern, atat", a afirmat, pentru Curierul National, Dragos Frumosu.
Asa se face ca, desi membri din conducerea PDL Constanta sustineau ca sefia Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta urmeaza sa fie "atribuita" lui Mihai Clocean, iar postul de adjunct lui Dragos Sandru, in continuare director ramane Marcel Nadrag (foto).
google-analytics.com