Cautare

210 de rezultate pentru "papa" (2.86 secunde)
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. ... Papa Francisc: Istoria se repeta
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
O data ce sicriul a fost asezat, aplauzele s-au facut auzite pe vasta esplanada in semn de respect pentru Benedict al XVI-lea, considerat un erou pentru conservatorii romano-catolici. Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani. Ceremonia este oficiata de papa Francisc.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. ... Papa Francisc are 87 de ani si o multime de probleme de sanatate.
Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. ... Fostul cardinal Ratzinger, actualmente Papa Benedict al XVI-lea, a acceptat distinctia din partea Universitatii Babes-Bolyai.
In anul 590, papa Grigore cel Mare a incercat sa sistematizeze cunostintele in materie de vise, elaborand o lucrare in care a clasificat visele in trei mari categorii:
Papa Pius. Dar nu se poate, decat daca actualul Guvern cade dupa o motiune de cenzura votata si de PD.
- Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
Daca Fericitul Ioan Paul II era pentru un crestinism care respira cu doi plamani, oriental si occidental, si papa Francisc este pentru refacerea unitatii fara conditii, ideea catolicizarii in masa, prozelitismul face parte din vechiile prejudecati antioccidentale ortodoxo-comuniste din spatele fostei Cortine de Fier, si e mai catolica decat papa.
De pilda, Papa Ioan Paul II, in 1999, la intrebarea unui copil daca exista extraterestri, a raspuns: ... In 2014, si Papa Francisc a spus ca el ar fi dispus sa boteze extraterestri:
De asemenea, Seful Executivului va fi primit la Vatican de Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea, si va avea o intrevedere cu cardinalul Tarcisio Bertone, Secretar de Stat al Sfantului Scaun.
Data nasterii lui Christos nu este singura controversa pe care a aduce Papa.
Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: "Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!".
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
Se spune ca papa a adus aici si moaste ale sfintilor martiri dar pare imposibil, pentru ca in Roma era interzis ca ramasitele urmane sa ramana in oras. ... In piata din fata monumentalei constructii se afla o fantana egipteana, impodobita cu un obelisc, ridicata de papa Clement al XI-lea.
google-analytics.com