Cautare

212 de rezultate pentru "papa la soni" (2.96 secunde)
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
Pentru ca de acum, Fericitul Vladimir este venerat de catolici si de greco-catolici si celebrat liturgic in fiecare an la 16 mai, ziua cand s-a inaltat la cer. ... Sau cu mandria de a fi fost ridicat la slava altarului un "fericit" chiar din neamul nostru atat de chinuit...
Martorii patimilor, scrisa de celebrul autor italian GIOVANNI PAPINI, aparuta la Editura Orizonturi in traducerea lui Nicolae Constantinescu.
Nascut in 1944, Florescu al nostru a priceput inca de pe la zece ani ca socialismul nu inseamna, conform sloganului leninist, 'puterea sovietica plus electrificare', ci 'puterea sovietica plus comertul clandestin'.
Cunoasterea lui Dumnezeu Una dintre principalele diferente intre catolicism si ortodoxism se refera la posibilitatea fiintei umane de a-l cunoaste si chiar vedea pe Dumnezeu.
Imparatii romani purtau numele de pontifex Astazi, Papa de la Roma poarta acelasi nume, care inseamna, literalmente, constructor de poduri.
Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg.
Satul Pierdut au participat sambata, 18 martie a.c., impreuna cu reprezentantii ONU, UNICEF si ai Fundatiei ONU, la un eveniment dedicat Zilei Internationale a Fericirii si campaniei Small Smurfs Big Goals” (Strumpfi Mici, Obiective Mari).
Povestea de dragoste incepe atunci cand Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de catre Papa pentru a-i picta apartamentele.
Povestea de dragoste eclectica dintre cei doi atat de nepotriviți din punct de vedere social incepe atunci cand Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de catre Papa pentru a-i picta apartamentele.
Episcopii catolici reafirma sustinerea pentru proiectul de modificare a Constitutiei Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie 2018, pentru modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constitutia Romaniei.
(In 1,35) Manati de un indemn tainic, cei doi prieteni au pornit pe urmele strainului si l-au rugat sa le arate locuinta lui, ca sa stie unde-l pot afla cand vor dori sa-l mai vada, dar Isus i-a retinut la dansul toata dupa-amiaza, stand de vorba pana seara tarziu;
Monseniorul Vladimir Ghika (1873-1854) a fost declarat martir de Papa Francisc, la 27 martie 2013, si beatificat la 31 august acelasi an, in cadrul unei Sfinte Liturghii solemne care a fost prezidata la Bucuresti de Card.
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
Basescu nu vrea sa semneze o scrisoare, ca n-a terminat-o de citit si la el dureaza. ... Aia din Europa, cu care noi suntem parteneri la misto, ne-ar baga in senghenu’ mamilor noastre uite acu’.
Papa Francisc va celebra prima sa mesa de Inviere, in piata Sfantul Petru, de la Vatican, in fata a mii de credinciosi. ... Pastele catolic si ortodox este, de obicei, sarbatorit la date diferite, pentru ca cele doua mari Biserici calculeaza data Invierii lui Isus dupa doua calendare diferite.
"Suferinta l-a rapit temporar, dar acolo sus, la Orientul Etern, unde cu totii ne vom intalni, Radu Vasile va continua sa straluceasca.
SCHIMBAREA LA FATA: NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
Monseniorul Vladimir Ghika a fost beatificat sambata de un cardinal de la Vatican Monseniorul Vladimir Ghika a fost beatificat de un cardinal sosit special de la Vatican. ... Procesiunea de beatificare a lui Vladimir Ghika a avut loc sambata, la Arhiepiscopia Romano-Catolica din Capitala.
Un secret despre limba romana a fost scos la iveala de Vatican Teologul de talie internationala Miceal Ledwith afirma ca limba latina este o limba romaneasca si nu cum se credea pana acum ca limba romana este o limba latina.
google-analytics.com