Cautare

212 de rezultate pentru "papa la soni" (3.28 secunde)
Cristian Tudor Popescu publica pe Gandul.info articolul "De la rame la Regina", pe care il puteti citi in continuare. ... Este o discriminare la adresa Romaniei. ... Da, sunt marile state, dar cei 22 de milioane de romani au dreptul la respect".
Am luat, slava Domnului, si noi primari, a luat si PNL, dar acum, in care ai dosar penal daca nu treci la UNPR, iar daca treci iti rezolva imediat, nu ai bani nici pentru salarii in primarie, dar daca treci la UNPR iti vin miliardele de nici nu stii ce sa faci cu ele, nu a existat niciodata.
Am avut ceva cu adevarat bun de facut, in loc sa urmaresc discursul lui Basescu la depunerea juramantului (pateticu) lui Cristian Diaconescu. O oferta profitabila de papa bun cu discount substantial pentru pisicile mele, care nu se cuvenea ratata. N-am fost nici la miting, recunosc, pe chestia-asta.
Ana are mere, Macovei are criterii Pana sa fie canonizata de catre papa de la Cotroceni, Monica Macovei face practica in productie, prestand minuni, reforma si moralitate in atelierul partidului prezidential.
Politicianul cocotat la putere are pretentia de a fi socotit infailibil, precum papa. ... Functionam, in raporturile cu politicienii nostri, in regim de catastrofa, asa ca ne rezumam la minime asteptari, ca de exemplu: ... Ponta a venit la putere avand un singur punct in agenda politica:
Reabilitarea digului de aparare de pe Jiu de la Cotofenii din Dos a fost estimata la 25 de miliarde de lei vechi.
Proiectul de modernizare a bulevardelor Nicolae Titulescu si Calea Severinului din Craiova a fost incredintat asociatiei formate din SC Domarcons SA - SCT Bucuresti SA (SDP Craiova), cliente vechi ale bugetului Baniei, care vor papa 150 de miliarde de lei vechi in doi ani.
In martie 2008, Bechtel va incepe lucrarile la sectiunea Mihailesti-Suplacu de Barcau si la inca un tronson, Brasov-Fagaras sau Gilau-Mihailesti.
Primaria se pregateste sa cumpere baza sportiva Constructorul, de peste sapte hectare, de la o batrana de 83 de ani, motivand ca vrea sa extinda parcul.
La sfarsitul saptamanii trecute, s-a tras cortina peste un nou sezon indoor (in sala) al Campionatului National de Atletism. ... Vanessa a castiga proba de 50 de metri, iar Andra s-a impus la 50 de metri garduri.
Noul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, a anuntat public hotararea forului pe care-l pastoreste de a renunta la comisii.
Acesta e primul succes pentru echipa lui Dan Alexa in Liga 1 dupa o pauza de 6 runde si e abia intaia victorie din ultimele 8 luni pe teren strain, adica exact din prima etapa, cand s-a impus la Ovidiu, cu Viitorul, scor 1-0.
Google sarbatoreste 374 ani de la ziua de nastere a lui Nicolae Steno, anatomist danez, geolog, si prelat romano-catolic. ... Nicolas Steno (initial Niels Stensen - latinizat la Nicolaus Steno) a fost un pionier danez atat in anatomie cat si in geologie.
In anul 320, papa Iuliu I a specificat pentru prima data oficial data nasterii lui Iisus ca fiind 25 decembrie Google isi modifica frecvent logoul pentru a marca evenimente importante ale istoriei universale sau pentru a celebra mari personalitati.
ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Cine a fost Sfantul Valentin, protectorul indragostitilor Sfantul Valentin a fost un preot crestin, care a trait la Roma, in timpul imparatului Claudiu al II-lea.
GOOGLE o sarbatoreste pe matematiciana si filosoafa Maria Gaetana Agnesi, la 296 ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a o sarbatori pe matematiciana, filosoafa si lingvista italiana Maria Gaetana Agnesi, la implinirea a 296 de ani de la nasterea acesteia.
Chiar daca la prima vedere este doar o tehnica banala de a realiza o fotografie, selfiea??-urile in ziua de astazi reprezinta un mod distractiv de a atrage atentia si construiesc o adevarata cultura pe care nimeni nu o intelege cu adevarat.
Acesta prezinta mai multe femei, din mai multe tari, din diferite etnii care profeseaza sau care viseaza la o anumita cariera. ... La multi ani de Ziua Internationala a Femeilor!, care poate fi distribuit pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter.
Sunt o serie de 4 desene, iar cel pentru Anul Nou e la final. ... Seria care va fi incheiata cu acest doodle de Anul Nou ii prezenta pe pinguini pe 18 decembrie cum vorbesc la telefon cu un tucan.
Nu e niciun atac la adresa credintei ( care e altceva) ci o carcoteala despre prostie.
google-analytics.com