Cautare

212 de rezultate pentru "papa la soni" (3.13 secunde)
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
Acesta are probleme la unul dintre genunchi. ... De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. ... Aproape 200.000 de oameni au venit inca de luni la Vatican. Papa Benedict al XVI-lea a murit la varsta de 95 de ani, dupa ce a fost rapus de boala.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
Regizorul Mel Gibson intentioneaza sa faca un film despre viata Papei Ioan Paul al II-lea si surse apropiate lui au declarat ca acesta ar fi filmat deja sfarsitul filmului. De asemenea, regizorul a trimis o echipa de filmare la Roma, la funeraliile lui Ioan Paul al II-lea.
In ciuda intelegerilor de luni din cadrul Coalitiei, conservatorii nu renunta usor la optiunile lor privind Statutul minoritatilor. Ieri, ei au mai dat o lovitura, refuzand sa participe la sedinta Comitetului Ordinii de Zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.
Si al celorlalte varste." Costel Zagan • "Mos Craciun nu da daruri ticalosilor!" Dan Puric • "Sunt sigur ca intotdeauna m-am gandit la Craciun, cand i-a venit vremea, ca la un timp bun, un timp placut, in care sa fii bland, iertator, marinimos, singurul timp pe care il stiu, in calendarul lung al anului, cand barbatii si femeile par sa-si deschida la unison, din propria vointa, inimile inchise." Charles Dickens • "Cand eram copii, le eram recunoscatori celor care ne umpleau sosetele, de Craciun, cu cadouri.
Asa am aflat de la parintele neurologiei contemporane ce este creierul, ce este inima, care dintre cele doua organe este mai important, ce este muzica, ce este medicina. ... La multi ani, va dorim, domnule Academician Constantin Popa.
Barba era incalcita, la fel ca parul. Eram calugar, dar demult nu mai stateam la manastire. ... Ma uitam la mainile mele usor imbatranite si stiam ca am o abilitate de care multi se folosesc. ... Era acelasi pamant cald si afanat ce il simteam, la inceputul viziunii, sub propriile picioare.
O conferinta internationala OZN la Florenta (Autor: ... La inceput Marco Baldini, vicepresedintele GAUS, a prezentat cele mai interesante cazuri OZN, din 2017, din toata lumea. ... Barbara Negri, responsabila pentru Unitatea, explorarea si observarea Universului la Agentia Spatiala Italiana (ASI), a declarat:
Timp de 12 ani, intre ianuarie 1933 si mai 1945, evreimea a constituit pentru statul nazist german instaurat prin ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler si a partidului sau totalitar, national socialist, o tinta predilecta, inamicul public numarul unu.
Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie. ... Eficienta la Max! ... Raed Arafat, la un pas sa piarda o lupta importanta cu fumatorii!
Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan.
Vinurile, spirtoasele si prajiturelele sunt la mare cautare sezonul acesta, in hotelurile de pe litoral apartinand Politiei Romane si SRI.
Corespondenta a pus ghilimele la"ultima dictatura din Europa" din motive lesne de inteles: ... 'Aici, presedintele are puteri discretionare, iar KGB este cel care ii pune la punct pe nealiniati.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • "Va asigur, ca ii bat la referendum", a spus Marele Carmaci, cand a fost intrebat de un deputat pdl-ist ce va face, daca va fi suspendat din nou.
google-analytics.com