Cautare

212 de rezultate pentru "papa la soni" (2.76 secunde)
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. Audienta saptamanala a fost tinuta in sala Paul al VI-lea de la Vatican. Papa Francisc:
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Sicriul cu trupul fostului Suveran Benedict al XVI-lea a fost scos din Bazilica Sfantul Petru in sunet de clopote si depus in fata zecilor de mii de credinciosi adunati in Piata Sfantul Petru de la Vatican, transmite Reuters. ... Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. ... Papa Francisc are 87 de ani si o multime de probleme de sanatate.
Draghia, Onea, Cristea, Grigore, Panoiu, El Sawy, Tsoumou, Cirjan, Soni Absenti: Rrahmani, Petrila, Emmers, Oaida (accidentati) Antrenor: Cristiano Bergodi U CLUJ (4-2-3-1):
Albu, Djokovic - Papeau, Rrahmani, El Sawy Rezerve: Draghia, D. Grigore, I. Cristea, Borza, Badescu, Oaida, Funsho, Al. Ionita, Cirjan, Burmaz, Soni
Premierul Emil Boc va face o vizita in Italia, la mijlocul lunii septembrie, la invitatia omologului sau Silvio Berlusconi. Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. Ceremonia de acordare a distinctiei va avea loc la 4 noiembrie a.c., in Aula Magna a Universitatii.
GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
Ba ca ar fi preferat sa delege pe altcineva la conducerea PNL, declaratie facuta la o emisiune televizata si cu bataie la Calin Popescu Tariceanu, ba ca ar fi pregatit sa accepte functia de premier, ba chiar de presedinte al liberalilor, chiar daca deocamdata nimeni nu i-a cerut-o.
Vaticanul a condamnat in mod vehement atentatele islamiste comise la Paris, soldate cu aproximativ 120 de morti si 200 de raniti, catalogandu-le drept violenta terorista nebuneasca. ... - Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
Occidentul cu al sau acquis comunitar nu accepta decat ce ii convine - sa ne referim la dublul standard in ce priveste deciziile Curtii Constitutionale din Romania in 2012 si respectiv 2017.
Aceasta afirmatie se confrunta, de la bun inceput, cu doua prejudecati culturale extrem de tenace si cu o inalta incarcatura emotionala.
Primul-ministru Emil Boc va efectua in perioada 16-17 septembrie o vizita la Roma, la invitatia omologului sau italian Silvio Berlusconi.
Calugarul Dionisie a avut idei vagi cu privire la varsta lui Isus atunci cand a facut calculele, scrie telegraph.co.uk. Data nasterii lui Christos nu este singura controversa pe care a aduce Papa.
google-analytics.com