Cautare

211 de rezultate pentru "papa la soni" (4.77 secunde)
Noul Papa Benedict al XVI-lea va gasi o fereastra de patru-cinci ore in programul sau supraincarcat si va onora cu sfanta sa prezenta Adunarea Ecumenica a Bisericilor Europene, care va avea loc anul viitor la Sibiu in septembrie.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
Papa Francisc l-a implorat pe Putin sa "opreasca aceasta spirala de violenta si moarte". Papa Francisc s-a rugat duminica si pentru locuitorii din Florida si Cuba. Papa Francisc:
Draghia, Onea, Cristea, Grigore, Panoiu, El Sawy, Tsoumou, Cirjan, Soni Absenti: Rrahmani, Petrila, Emmers, Oaida (accidentati) Antrenor: Cristiano Bergodi U CLUJ (4-2-3-1):
Albu, Djokovic - Papeau, Rrahmani, El Sawy Rezerve: Draghia, D. Grigore, I. Cristea, Borza, Badescu, Oaida, Funsho, Al. Ionita, Cirjan, Burmaz, Soni
a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN. Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers.
Daca ne uitam prin istoriile romane contestate de istoriografia romana, care povestesc despre retragerea aureliana, in urma careia s-au infiintat doua provincii sud-dunarene cu numele Dacia, ne apropiem de regiunea indicata de Kekaumenos la originea vlahilor.
Presedintele Consiliului Uniunii Europene, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Parlamentului European Hans-Gert Poettering si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso au semnat la Berlin textul Declaratiei care marcheaza implinirea a 50 de ani de la crearea Comunitatii Economice Europene.
Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, sustine ca va retrage fortele armate din Georgia la inceputul acestei saptamani. ... Practic, la Kaspi, trupele ruse stau fata in fata cu cele georgiene, iar drumul de la Kaspi la Tbilisi, capitala Georgiei, este controlat de militarii autohtoni.
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare: ... Secretarul particular al lui Benedict al XVI-lea, monseniorul Georg Ganswein, spunea acum doua zile la postul italian Retequattro: ... Benedict se gandeste la moarte si se pregateste pentru ea.
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... Magda Marincovici) Cu putin timp inainte de intoarcerea la Roma din vizita la Sarayevo, sambata, 6 iunie 2015, Papa Francisc a tinut traditionala conferinta de presa la bordul aeronavei oficiale.
Papa Francisc a luat o decizie istorica. ... Desi Biserica Catolica considera avortul ca fiind un pacat grav, iar cei care il comit sunt excomunicati, Papa Francisc este a transmis intr-o scrisoare publicata online ca: Ma gandesc, in special, la femeile care au recurs la avort.
Papa Francisc a rostit mesajul in Slujba din Ajunul Craciunului. ... Intr-o societate de multe ori iubitoare de consum si distractie, intoxicata de abundenta si de lux, de aparenta si narcisism, Dumnezeu ne cheama la un comportament sobru, adica simplu, echilibrat si coerent, a spus Papa Francis.
Papa Francisc in Romania.
De fapt, lipsa de unitate, indecizia unor tari au stat la baza multor fapte reprobabile ale istoriei, cu precadere a celei contemporane. ... Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa;
De fapt, lipsa de unitate, indecizia unor tari au stat la baza multor fapte reprobabile ale istoriei, cu precadere a celei contemporane. ... Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa;
Grandoarea acestei personalitati - mai mediatizata decat a oricui in ultimul sfert de veac - se insoteste cu o umilinta si o smerenie la fel de iesite din comun.
“Secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc“, spunea Andrei Malraux la jumatatea secolului trecut.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace.
google-analytics.com