Cautare

212 de rezultate pentru "papa la soni" (3.00 secunde)
Papa Francisc: Cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau (Autoare:
Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican. ... Pontiful a amintit de povestea biblica a calatoriei lui Iosif si a Mariei de la Nazaret la Betleem.
Pentru ziaristii romani inca retinuti in Irak, in acea faimoasa rapire care a tinut prima pagina a ziarelor si a fost subiect fierbinte la TV cateva zile, dar si pentru moartea Papei.
el va fi canonizat pana la sfarsitul acestui an Procesul de canonizare a lui Ioan Paul al II-lea a mai facut un pas important, odata cu recunoasterea de catre Adunarea plenara a Congregatiei pentru Cauza Sfintilor a celei de-a doua minuni atribuite papei de origine poloneza, scrie agentia Ansa, preluata de AFP si Agerpres.
Ce a declarat Papa Francisc despre creatia Universului si reactia comunitatii stiintifice. ... Este declaratia facuta de catre Papa Francisc intr-un discurs sustinut la Academia Pontificala de Stiinte din Vatican, relateaza jurnal.md. ... Papa Francisc s-a declarat de acord cu teoriile evolutioniste si cu teoria Big Bang-ului.
NOUL PAPA este argentinian de origine italiana, cardinal din februarie 2001. ... Nu-i plac mondenitatile, nu are masina, se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun si a renuntat la somptuoasa locuinta din Buenos Aires, destinata arhiepiscopilor.
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri.
De fiecare data cand o conducere este inlocuita cu alta se ridica numeroase intrebari, printre care cea mai des auzita se refera la capacitatile noului lider, daca se va putea ridica el la "valoarea” precedentului.
Papa Francisc a binecuvantat magazinul de discuri al prietenilor sai din Roma. Papa a primit un CD cu muzica clasica. Papa asculta Beethoven, Mozart, Bach si tango argentinian. Si in 2015 si 2016, Papa a fost vazut in magazinele din Roma.
Presedintele Traian Basescu si-a continuat vizita la Roma in nota sa nonconformista. El a fumat o tigara la picioarele “unchiesului“ sau, imparatul Traian, si a refuzat intrevederea cu secretarul de stat al Vaticanului, pe motiv ca nu se cade ca un presedinte sa mearga la un ministru.
Viorel ROMAN) Alegerea crestinului Donald Trump, dupa Barack Hussein Obama, primul afro-mahomedan presedinte al USA, a generat la Hillary Clinton, la globalistii si la minoritarii privilegiati un soc si refuz al realitatii.
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Arhiepiscopul de Canterbury, liderul Bisericii Anglicane, a declarat ca poarta discutii cu Papa Francisc si Patriarhul Tawadros al II-lea, care conduce Biserica Ortodoxa Copta din Alexandria, pentru ca Pastele sa fie sarbatorit in aceeasi zi a fiecarui an, punand astfel capat uneia dintre cele mai mari dispute dintre confesiunile crestine.
Papa Benedict al XVI-lea marcheaza finalul unui an dificil Papa Benedict al XVI-lea a marcat luni finalul unui an dificil, spunand ca, in ciuda atator pierderi de vieti omenesti si a nedreptatilor din lume, bunatatea va birui, transmite Associated Press.
"La Repubblica": Papa Benedict a demisionat dupa ce a aflat de existenta unui grup de homosexuali la conducerea Bisericii Catolice Suveranul Pontif a decis sa-si inainteze demisia in aceeasi zi in care a fost informat despre existenta unei puternice factiuni gay, aflata in structurile de conducere ale Vaticanului.
Papa Francisc vrea sa mestece frunze de coca Suveranul Pontif Papa Francisc a anuntat ca va mesteca frunze de coca in timpul vizitei sale in Bolivia.
MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania:
Papa Francisc, indemn la colaborare impotriva terorismului Peste 50.000 de oameni au asistat in Piata Sfantul Petru la discursul de Anul Nou al Suveranului Pontif.
Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: Marius Nedelcu) Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua in perioada 31 mai-2 iunie 2019 o vizita in tara noastra.
Marius Tanase) - Suveranul Pontif s-a intors la Roma, dupa vizita sa istorica de 3 zile in Romania si, in timpul zborului de intoarcere, si-a exprimat ingrijorarea pentru prezentul si viitorul Batranului Continent, scrie presa internationala.
google-analytics.com