Cautare

15973 de rezultate pentru "papa francisc despre iad" (3.03 secunde)
Nu puteam spune ceva simplu si transant despre un sentiment cu care traiesc de cand am devenit constient ca sunt roman si ca tara mea se numeste Romania.
L-a batut in nestire, l-a batut "cu simt de raspundere" pentru ca ea, o nemernica, a gasit de cuviinta ca, dupa ani in care n-a stiut nimic despre copilas, a descoperit ca mititelul nu prea stie sa citeasca.
Democratii isi apara ministrul Pe de alta parte, liderul PD, Emil Boc, a declarat ca au fost cazuri in care reprezentantii UDMR nu au fost solidari cu masurile nece-sare pentru Romania propuse de ministrul democrat al Justitiei, desi individual se pot gasi scuze, pentru ca "drumul spre iad e pavat cu intentii bune".
Acelasi sondaj intreprins in ajunul Sarbatorilor de iarna evidentiaza ca alegatorii romani l-ar pune in fruntea alaiului politicienilor romani in drumul lor catre Iad pe Ion Iliescu (15,5%), urmat de Train Basescu (8,4%) si de Adrian Nastase (7,6%).
stati linistiti ca avem crestere economica, iar in 2012, 2013, 2014, 2015 etc., o sa fie si mai si, desi azi si maine suntem tot in iad;
Nici un om nu-i perfect, fiecare e alcatuit din bine si rau, din iad si rai, sufletul omenesc e o taina aproape la fel de nepatrunsa ca si dumnezeirea.
Cristian Tudor Popescu) Umbra lui Ceausescu a iesit din iad sa se mai racoreasca la 37⁰C la umbra.
Parca in hainele tale a intrat alt om si parca celalalt a plecat in pielea goala, pe undeva, prin ceruri ori iad.
De ce sa ne ducem in iad? Pentru ca nu putem sa ne tinem limba? Ce folosesti daca faci rau unuia?
- Si daca ai sa ajungi in Iad? - Pai romana stiu bine! xxx Ion s-a casatorit de curand cu Maria. Se intalneste cu un prieten.
Contrar multora care vad viata de familie un iad, specialistii au demonstrat ca persoanele casatorite au o rata de deces mult mai apropiata de parametrii normali, decat cei care au ales burlacia!
Femeia, distrusa acum de pareri de rau si remuscari, povesteste unui cotidian local cum o intentie buna s-a transformat peste noapte in drumul spre Iad.
Miroase-a carne arsa pe pamant Se dau mesaje ca va fi iar bine Dar moartea, numai ea e de cuvant A dat si popa popilor mesajul De miluire, l-a trezit nitel Murmurul celor care plang sub stresini Si-apoi se culca iar, cazut in el La Clubul Colectiv a luat de-a valma Moartea a luat en gros, in colectiv Vieti tinere, venite sa petreaca Dar rasul lor s-a nimerit tardiv Se zbat in chin de iad, se zbat cu jarul Ramas in ei, copii ai nimanui Prea multi sunt inca-n morga fara nume Si altii doar cu moartea capatai Se dau politice incurajari, dar nimeni Nu-i vinovat de vina asta mare Peste o zi, o luna, crima toata Va deveni o crima oarecare Feriti stau unii, sunt munciti de spaga?
Asa cum drumul spre iad este pavat numai de bune intentii, incercarile de a imbunatati, periodic, starea invatamantului romanesc nu au dus, cel putin pana acum, la nici un rezultat notabil.
„Nici atunci n-o fost un asemenea iad“, zicea ea. Si, poate, avea dreptate. La ora aceasta, nimeni nu cunoaste numarul romanilor sinistrati, care dorm sub cerul liber, care nu mai au decat hainele de pe ei si se intreaba ce vor face maine, nu doar in viitor.
„Nici atunci n-o fost un asemenea iad“, zicea ea. Si, poate, avea dreptate. La ora aceasta, nimeni nu cunoaste numarul romanilor sinistrati, care dorm sub cerul liber, care nu mai au decat hainele de pe ei si se intreaba ce vor face maine, nu doar in viitor.
Vladimir Putin este un criminal de razboi, spune primarul din Mariupol, unul dintre orasele ucrainene distruse in totalitate de armata rusa.
La cate "tunuri" au fost trase in ultima vreme, putini oameni politici, si nu numai, ar primi scutirea de a ajunge in Iad.
10 tineri care vindeau sau detineau in vederea consumului propriu droguri s-au ales cu dosare penale, in urma activitatilor desfasurate de politistii antidrog, la acest sfarsit de saptamana, pe litoral.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
google-analytics.com