Cautare

15978 de rezultate pentru "papa francisc despre iad" (2.92 secunde)
Pentru ca - observa cineva - Papa a fost simtit ca un adevarat preot de sat, al satului global de care vorbim azi, iar la moartea parohului unei comunitati se cuvine ca toata obstea sa ia parte si sa-si incline fruntea.
Biserica Ortodoxa Romana a salutat alegerea facuta la Vatican exprimandu-si speranta ca drumul deschis de raposatul Papa va ramane deschis in privinta viitorului relatiilor intre cele doua Biserici surori. ... Si totusi, infailibilitatea noului Papa, ca si a Papei Wojtyla, are amprente umane adanci.
Matei 5-7, Luca 6, 20-49), invatatura Sa despre Imparatia cerurilor, despre pocainta, despre botez, despre iertarea pacatelor ca pregatire pentru a dobandi Imparatia lui Dumnezeu si viata vesnica, iar spre sfarsitul activitatii Sale publice, Iisus le-a vorbit ucenicilor despre Patimirile Sale, despre moartea si Invierea Sa din morti, despre iubirea Sa jertfelnica daruita lor si celor ce cred in El, mai ales prin Sfanta Euharistie, despre trimiterea DuChului Sfant ca Mangaietor al lor, dupa Inaltarea Sa la cer, dar si despre necazurile sau suferintele pe care ucenicii le vor intampina din partea lumii pentru ca predica Evanghelia Sa si cheama popoarele la mantuire.
Biroul aeroporturilor si aviatiei comerciale din Peru a inregistrat cazul intr-un raport oficial, care vorbeste despre gravitatea incidentului. ... - Pamantul este deja parte a Confederatiei Stelare El se intreba - Daca dupa adevarul despre moartea lui J. ... Kennedy, va spune oare presedintele Donald Trump adevarul si despre OZN-uri?.
Opinii despre extraterestri si despre standardele duble (Autor : ... Sa vorbim serios despre OZN-uri Nick Pope zice in continuare:
Vreau sa vorbesc despre singura prezenta inca vie, desi nemuritoare, nemuritoare desi asa de terestra, despre unanimul nostru inaintas fara de nume, despre:
Suveranul Pontif a adresat un mesaj presedintelui Iohannis dupa tragedia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Clubul Colectiv din Bucuresti Textul integral al mesajului Papei Francisc:
Alaturi de Ioan-Aurel Rus, au mai fost trimisi in judecata, in acelasi dosar, si Francisc Forrai, Mircea-Andrei Lucaciu si Viorel-Sorin Lechintan, toti din judetul Bistrita-Nasaud, in legatura cu infractiuni la legea privind frontiera de stat si legea privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a inlocuit din functii pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, si pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Adrian Baicusi si, respectiv, Marcel Piteiu.
Printul Vladimir Ghika, primul pas pe treapta catre sfintenie "Credinciosii au avut la dispozitie peste 7.000 de scaune, iar altarul care a fost pregatit va avea o cruce foarte inalta, de peste 10 metri, pentru ca acest spatiu expozitional sa devina o biserica in toata regula si pentru ca toti crestinii sa traiasca un moment de inaltare spirituala, de apropiere de Dumnezeu si in acest perimetru generos", a anuntat purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, parintele Francisc Dobos.
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gaandul la istoria genului:
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Profesor Victor Craciun expune mai pe larg programul Ligii Culturale, si lanseaza cartea dansului "Columna lui Traian", scrisa in limba romana si in limba italiana, iar D-na Profesoara Ioana Ungureanu evoca anii dansei de activitate la Accademia din Romania din Roma si vorbeste despre importanta culturala a Columnei lui Traian pentru italieni, romani dar si francezi ori germani:
Dezvaluirile Papei despre Iisus risca sa arunce in aer lumea crestina Inainte de a demisiona din functia papala, Benedict al XVI-lea a facut mai multe anunturi care risca sa arunce in aer crestinatatea despre venirea Mantuitorului pe Pamant.
Astfel, antropoloaga britanica Jane Goodall, care apare in noul logo, si-a exprimat speranta ca intr-o zi va discuta despre mediul inconjurator cu Papa Francisc, iar tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care, la doar 17 ani, a primit premiul Nobel pentru pace pentru 2014, si activista siriana Muzoon Almellehan si-au exprimat dorinta de a continua sa sustina cauza potrivit careia fiecare fata trebuie sa mearga la scoala.
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: ... Totodata, s-a vorbit despre procesul de pace cu Israel, anunta Radio Vatican.
Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican. Seful executivului va discuta cu autoritatile si despre cei 1.200.000 de romani care locuiesc in peninsula, romani care cer sa fie recunoscuti oficial drept minoritate ligvinstica.
Micul tratat este, potrivit editorilor, un savuros manual, surprinzator de actual, cu multe anecdote piperate si observatii despre curtea papala si alchimiile ei politice, precum si despre arta de a influenta prin mijloace mai mult sau mai putin permise alegerea papilor, vizand in cele din urma victoria candidatului favorit al Frantei si al Regelui Soare.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
google-analytics.com