Cautare

15978 de rezultate pentru "papa francisc despre iad" (4.04 secunde)
Papa Benedict a demisionat dupa ce a aflat de existenta unui grup de homosexuali la conducerea Bisericii Catolice Suveranul Pontif a decis sa-si inainteze demisia in aceeasi zi in care a fost informat despre existenta unei puternice factiuni gay, aflata in structurile de conducere ale Vaticanului.
Papa Benedict al XVI-lea marcheaza finalul unui an dificil Papa Benedict al XVI-lea a marcat luni finalul unui an dificil, spunand ca, in ciuda atator pierderi de vieti omenesti si a nedreptatilor din lume, bunatatea va birui, transmite Associated Press.
Noul Papa Benedict al XVI-lea va gasi o fereastra de patru-cinci ore in programul sau supraincarcat si va onora cu sfanta sa prezenta Adunarea Ecumenica a Bisericilor Europene, care va avea loc anul viitor la Sibiu in septembrie.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
Potrivit sursei citate, episcopii au fost informati despre starea palatului episcopal al Eparhiei Greco-Catolice de Oradea, dupa incendiul suferit recent, si au discutat despre posibilitatile pe care le au la dispozitie pentru a sprijini refacerea acestuia, manifestand apropierea si sustinerea fata de Preasfintitul Virgil Bercea.
Dar, reamintim, majoritatea celor rapiti vorbesc despre vizitatori ca despre niste fiinte pline de iubire si bunavointa, care (dincolo de experimentele genetice) nu doresc sa se amestece in liberul nostru arbitru, incercand sa ne ocroteasca si sa ne sugereze actiuni pozitive.
Iubirea dainuieste peste timp si moarte pentru ca este, in viziunea orfica a lui Shakespeare marcata de gindirea Academiei Platonice italiene din Renastere, principiul existentei, despre care Marsilio Ficino afirma cu cuvintele lui Orfeu ca este cea mai veche in timp;
despre ce sa mai vorbesc daca renunt la politicieni, eterna sursa de bucurii, ma gandeam cu groaza. ... Acum stau in iad. ... Cum era destul de jenant sa mai mor inca o data, m-am dus in iad.
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: "Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!".
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
6 SAPTAMANI de iad! ... La mijloc este vorba despre sume incredibil de mari care tin in viata escrocheria asta. Profitorii din domeniul farmaceutic fac bani otravind bolnavii cu cancer.
SAMBATA In Sfanta si Marea Sambata praznuim ingroparea lui Hristos cu trupul si pogorarea la iad cu dumnezeirea pentru a ridica din stricaciune la viata vesnica pe cei din veac adormiti.
In Sfanta si Marea Sambata praznuim ingroparea lui Hristos cu trupul si pogorarea la iad cu dumnezeirea pentru a ridica din stricaciune la viata vesnica pe cei din veac adormiti. ... A stins-o pe ea Cel ce a fost tinut de aceea, pradat-a iadul Cel ce s-a pogorat la iad.
  ' Papa marcheaza aniversarea printr-un discurs sever Papa Benedict al Saisprezecelea a marcat a 50-a aniversare a Uniunii Europene printr-un discurs sever in care i-a acuzat pe mai marii europeni ca isi reneaga radacinile crestine.
Pe langa liderii mondiali care cer incetarea focului si respectarea integritatii teritoriale a Georgiei, Papa Benedict al XVI-lea a cerut, ieri, "deschiderea fara intarziere a unor coridoare umanitare intre Osetia de Sud si Georgia, astfel incat mortii sa poata fi ingropati cu demnitate, ranitii sa primeasca ingrijirile adecvate, iar cei care vor sa li se alature apropiatilor, sa poata sa o faca".
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
google-analytics.com