Cautare

15978 de rezultate pentru "papa francisc despre iad" (3.77 secunde)
Unu‘ moare si ajunge in iad. Acolo descopera ca exista cate un iad pentru fiecare tara. Merge in iadul german si intreaba:
Postul de televiziune britanic ITV a realizat un film documentar despre posibilitatea existentei vietii pe Marte, in cadrul caruia au prezentat si un interviu cu Charles Bolden, Administrator NASA.
Cu aceasta ocazie, Papa Francisc le-a transmis tinerilor din lumea intreaga un mesaj cu tema: ... Papa Francisc ii indeamna apoi pe tineri: ... Duceti flacara iubirii milostive a lui Cristos " despre care a vorbit sfantul Ioan Paul al II-lea " in locurile vietii voastre zilnice si pana la marginile pamantului.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
- Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
Daca Fericitul Ioan Paul II era pentru un crestinism care respira cu doi plamani, oriental si occidental, si papa Francisc este pentru refacerea unitatii fara conditii, ideea catolicizarii in masa, prozelitismul face parte din vechiile prejudecati antioccidentale ortodoxo-comuniste din spatele fostei Cortine de Fier, si e mai catolica decat papa.
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
O jurnalista ITV News a anuntat din greseala decesul Papei Francisc. Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. Tinerii pacienti au fugit din Ucraina in primele zile ale razboiului, care a inceput pe 24 februarie, cand Rusia a invadat Ucraina.
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare: ... Am vorbit despre moarte de mai multe ori, papa si cu mine, desi este o persoana foarte discreta si rezervata.
Papa il lasa in functie pe cardinalul Rainer Maria Woelki. ... Cardinalul e acuzat ca a ascuns un raport despre preoti pedofili. ... Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca.
Basescu a plecat de la Columna lui Traian chiar in momentul in care a sosit presa, pentru a nu le da ragazul de a-l imortaliza in imagini acolo, fiindca - asa cum a declarat inainte de a vizita monumentul - se vor scrie materiale ironice despre acest moment, avand in vedere ca numele sau este Traian.
Academiile fiecarui stat in care traiesc sustin propria teorie despre originea aromanilor:romani, macedoneni romanizati sau greci latinofoni. ... Va propunem in paginile urmatoare o discutie despre originea aromanilor si despre cauzele crizei lor identitare, fara pretentia de a gasi elixirul.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
O data ce sicriul a fost asezat, aplauzele s-au facut auzite pe vasta esplanada in semn de respect pentru Benedict al XVI-lea, considerat un erou pentru conservatorii romano-catolici. Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani. Ceremonia este oficiata de papa Francisc.
google-analytics.com