Cautare

15978 de rezultate pentru "papa francisc despre iad" (8.28 secunde)
Marii duhovnici ai ortodoxiei au predicat sau vorbit adesea despre ce se intampla cu sufletul omului dupa ce acesta moare. ... In ziua a noua, sufletul vine din noua in fata lui Dumnezeu si este trimis in iad pentru 30 de zile.
Proto-Pamantul era mai degraba un rai ospitalier, nu un iad fierbinte din prima parte a existentei sale mai degraba un rai ospitalier, nu un iad fierbinte, in urma cu 4 miliarde de ani, cu o clima mai rece decat se credea anterior si cu un mediu benefic pentru formele de viata, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii americani.
Cardinalii si episcopii membri ai Congregatiei pentru Cauza Sfintilor au aprobat a doua minune, dupa cea care a permis beatificarea rapida a fostului papa. ... Papa Francisc este cel care va semna decretul care autorizeaza canonizarea, act prin care o persoana este recunoscuta ca sfant (sau sfanta) al Bisericii Catolice.
Papa Ioan Paul al II-lea s-a stins din viata, dupa 26 de ani de pontificat si dupa o indelungata agonie. Primul papa care nu a fost de origine italiana s-a remarcat prin numeroasele actiuni pentru intarirea unitatii si stabilitatii Bisericii Crestine, in special prin calatorii pretutindeni pe glob.
Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers. ... In schimb, Biserica are multe de spus, teologic, despre posibilitatea vietii in spatiul cosmic.
Imparatii romani purtau numele de pontifex Astazi, Papa de la Roma poarta acelasi nume, care inseamna, literalmente, constructor de poduri. ... Cei osanditi vor aluneca sau vor fi inhatati de niste carlige, fiind trasi in Iad.
Vizita Papei Francisc in Romania va avea loc in data de 31 mai 2019. ... Papa Francisc ste al doilea suveran pontif care viziteaza Romania. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. ... Papa Francisc: Istoria se repeta
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Aceleasi intrebari s-au pus si in cazul noului Papa.
Daca prima intrebare din aceasta serie de trei intrebari fundamentale despre existenta noastra ca oameni, de unde venim?
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri.
NOUL PAPA este argentinian de origine italiana, cardinal din februarie 2001. ... Papa Ioan Paul al doilea a fost ales la al optulea scrutin in 1978, devenind primul papa neitalian in 455 de ani.
Dincolo de pupinbasestii de serviciu (vai, ce urat vorbim despre un Presedinte care se exprima asa elegant despre toti adversarii politici, ca la el pe puntea petrolierului!) am remarcat ca totusi comparatia nu e deplasata, iar multi mi-au spus ca se potriveste chiar prea bine.
google-analytics.com