Cautare

233 de rezultate pentru "papa francis" (3.48 secunde)
Pentru francmasoni este si o reamintire a faptului ca civilizatia egipteana ar fi fost intemeiata de supravietuitori de pe Atlantida si ca SUA constituie Noua Atlantida, profetita de marele maestru mason Sir Francis Bacon.
La acest eveniment deosebit, care reuneste la Bucuresti reputati specialisti, participa si profesorul Francis Demonico, "unul dintre "parintii‘ transplantului de organe si tesuturi la nivel mondial, care a sprijinit enorm eforturile Agentiei Nationale de Transplant pentru imbunatatirea legislatiei romanesti in domeniul transplantului si pentru cresterea numarului de donator.
Francis Delmonico, recunoscut la nivel mondial ca unul dintre parintii transplantului de organe si tesuturi , care monitorizeaza atent aceasta activitate in ansamblul ei, a declarat ca stie faptul ca Guvernul de la Bucuresti a luat masuri pentru a preveni traficul de organe si ca, totusi, acest fenomen periculos se practica in tari din Asia Centrala, China si India, vizati fiind prizonierii care urmeaza a fi executati, persoanele sarace si copii.
Unul dintre stalpii biochimiei, Francis Crick, care a castigat Premiul Nobel in 1962 pentru rolul sau in descoperirea structurii de dubla spirala a ADN-ului, a sustinut o forma radicala a ideii de panspermie (insamantarea vietii pe Pamant, din spatiul cosmic) si anume faptul ca am fi rezultatul unei panspermii dirijate, altfel spus, ca viata pe Pamant a fost rezultatul interventiei unei inteligente superioare extraterestre, cu multe milioane de ani in urma.
Suntem onorati de faptul ca prin acest premiu este recunoscuta contributia stiintifica a companiei noastre la acest moment istoric in cercetarea oncologica, acum cand imuno-oncologia schimba asteptarile in tratarea cancerului, spune Francis Cuss, MB BChir, FRCP, Vicepresedinte Executiv si Director Stiintific, Bristol-Myers Squibb.
Francis Bacon 36. Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira. David Hume 37. Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate.
Jumatate dintre ei au citit un pasaj din cartea The Astonishing Hypothesis a lui Francis Crick, in care laureatul Premiului Nobel scria:
Scriitorul Francis Fukuyama crede ca Rusia va pierde razboiul din Ucraina si ca acesta va fi sfarsitul lui Putin. Autorul american ia in calcul situatia actuala de pe frontul ucrainean si crede ca urmeaza o renastere a libertatii.
Sa ne judecam cu statul italian, cu Anglia si Francis Coppola. Pe acesta din urma de ce? Pai, pentru filmul acela de doi bani despre "Vlad Dracul", in sensul ca absolut orice element de istorie a Romaniei a fost rastalmacit.
Regizorul Mel Gibson intentioneaza sa faca un film despre viata Papei Ioan Paul al II-lea si surse apropiate lui au declarat ca acesta ar fi filmat deja sfarsitul filmului.
De aceea, trebuie sa vedem cu atentie standardele europene, sa nu exageram, sa nu fim mai catolici decat Papa“.
Papa Pius al VI-lea a declarat ca moartea individului este moartea creierului si nu stopul cardiac. Sunt oameni care nu au creier, dar traiesc chipurile, avand activitate cardiaca, dar intubati.
Decizia a fost adoptata cu 42 de voturi contra 38, in conditiile in care o serie de patriarhi si arhiepiscopi n-au putut ajunge la timp, iar papa Vigiliu, care initial nu fusese de acord cu o astfel de decizie, a primit domiciliu fortat si va fi obligat mai tarziu de Iustinian sa semneze actul.
Recent, Papa Francisc vorbea despre acest extraterestru numit Isus, iar media anunta ca Vaticanul pregateste un comunicat oficial pentru momentul in care existenta unei civilizatii extraterestre va fi confirmata oficial.
Acestea au marcat peste veacuri imaginea asociata evreimii si iudaismului in dogma crestina si in reprezentarile comune ale masei de credinciosi pastoriti de Papa de la Roma, dar si de Bisericile ortodoxe din Rasarit.
trotuarele Papa, cu trei borduri puse una peste alta. Pe bulevardul Cantemir, la fiecare intersectie au fost inaltate trotuarele pentru ca soferii sa nu poata parca.
- Cafeaua este esenta inteligentei, cafeaua te scapa din infern, asa spunea Papa Clement al VII-lea, iar Napoleon spunea: - Cafeaua este neagra ca dracul, amara ca pacatul, dulce ca dragostea si fierbinte ca iadul.
Vinurile, spirtoasele si prajiturelele sunt la mare cautare sezonul acesta, in hotelurile de pe litoral apartinand Politiei Romane si SRI.
Toti belarusii vorbesc pe la colturi despre amantele presedintelui, despre sotia acestuia din vremea cand erau colegi de Kolhoz, ascunsa undeva la tara, nu se stie unde, sub paza, in timp ce Lukasenko se afiseaza peste tot cu fiul sau din flori, pe care il plimba in vizitele externe (inclusiv la Papa) si pe care il impopotoneaza in uniforma de general la parada de 9 mai.
Acum vii tu, ca un Papa de la Roma, intinzi mainile tale tamaduitoare catre multime si spui: Pax Vobiscum, adica Pace Voua, ca mie, oricum, imi ramane casa din Mihaileanu 9.
google-analytics.com