Cautare

300 de rezultate pentru "papa declaratiii uluitoare" (3.72 secunde)
In afara unor documente uluitoare din dosarul Giumbix deja publicate de Jurnalul National, cum ar fi CV-ul lui Horia Georgescu atasat dosarului, sau "Raportul Comisiei catre Parlamentul European si Consiliu" privind progresele inregistrate de Romania in cadrul mecanismului de cooperare si verificare (MCV), in dosarul inaintat Instantei apar unele precizari surprinzatoare.
O rafinata si neastamparata semantica face ca acest "stat de vorba", conversatia, sa fie arondabila, cu atentie la nuante, unui termen anume, dintr-o uluitoare varietate.
Marea, enorma sa greseala e o uluitoare naivitate. De aici si greselile din politica. Si in evaluarea raporturilor cu justitia.
Inzestrata cu puteri miraculoase, aceasta mica planta a facut, de-a lungul timpului, minuni uluitoare indiferent de forma sub care a fost intrebuintat - infuzie, clismă, injectie, unguent, supozitor sau macerat.
Lipsa cunostintelor despre deficitul de B 12 este uluitoare", a spus dr. Ro-bert M. Schmidt, profesor de medicina preventiva la Centrul Medical California Pacific din San Francisco si membru al Consiliului de Administratie al Societatii Americane pe Probleme de imbatranire, care a intreprins sondajul.
Spuneam ca exista si puncte de vedere legate de astfel de descoperiri uluitoare, care apartin unor oameni de stiinta straini cunoscuti in intreaga lume.
Cea mai uluitoare, scandaloasa si fara rusine faradelege la care am asistat, de 24 de ani incoace, e aceea cand, in fata unei tari intregi, in Camera Deputatilor, Roberta Anastase a furat la vot.
(A.Lavoisier, chimist si economist francez) Activitatile umane au evoluat, la nivel tehnic, cu o viteza uluitoare, mai ales in ultimele doua secole.
cinci experiente uluitoare O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta.
FARCAS) In seara de 13 martie 1997, sute de persoane au raportat o "nava" gigantica, trecand tacut pe cerul orasului Phoenix (Arizona) si inaltandu-se apoi cu o viteza uluitoare.
Profitati de spontaneitatea si de creativitatea de care dati dovada si veti vedea in scurt timp rezultate uluitoare. • GEMENI 22.05-21.06:
In seara intalnirii cu omul negru, a fost o furtuna cu cele mai uluitoare descarcari electrice pe care ea le-a vazut vreodata in acea zona.
Uluitoare nu este ofensiva de neoprit a celor care, avand catusele, conduc practic tara, ci tocmai lipsa de reactie a unei societati mistuita de atatea convulsii incat nu mai are resurse sa-si revendice public dreptul la demnitate.
Cartea este si o invitatie de a pasi mai aproape de lumea uluitoare a pasarilor, o lume care isi pune amprenta invariabil asupra tuturor celor care ajung in Delta si se indragostesc de acest tinut fara pereche.
Cartea este si o invitatie de a pasi mai aproape de lumea uluitoare a pasarilor, o lume care iti pune amprenta invariabil asupra tuturor celor care ajung in Delta si se indragostesc de acest tinut fara pereche.
In cartea Vindecari ce au fost posibile prin interventia directa a unor fiinte benefice extraterestre sunt prezentate, de asemenea, cazuri uluitoare ale unor familii intregi care au fost vindecate de anumite boli, precum si cazuri in care acceasi persoana a fost vindecata succesiv de diferitele boli grave care ii apareau.
Si-a asumat o sarcina uluitoare: alerga aproape un maraton pe zi, timp de 144 zile in continuu. La 1 septembrie 1980, dupa ce a alergat 5.000 km, Terry a fost nevoit sa-si incheie cursa, deoarece cancerul incepuse sa i se raspandeasca in tot corpul.
PESTI Pacea si linistea se astern in inima ta cu o viteza uluitoare. E ca si cum ai opri timpul in loc dupa un vacarm de nedescris si zambesti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Ii cer de aceea premierului Ciolos ca, urgent, sa anuleze efectele acestei noi si uluitoare dovezi de dispret la adresa romanilor.
Ei bine, ministrul german de Externe a facut, la Berlin, o afirmatie uluitoare. Si anume ca regiunea Transnistria ar trebui sa beneficieze de un statut special.
google-analytics.com