Cautare

300 de rezultate pentru "papa declaratiii uluitoare" (3.03 secunde)
Si am descoperit lucruri uluitoare acolo. De pilda, ca el devenise ulterior sat model. Ghinionul de a fi ars din temelii localitatea se transformase intr-un mare noroc, pentru ca in afara de banii impartiti din mana de rege, il declarase proiect pilot pentru un sat modern romanesc.
Candidatul, emotionat de intalnirea subiectului cu predicatul in Piata Acord, se poate mereu refugia confortabil in discutia despre ipotetice autostrazi - proband astfel o uluitoare dexteritate in conjugarea la viitor.
Reactia uluitoare la acuzatiile de crima! Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
In fiecare sezon, o alta tema se transforma in uluitoare printuri pe material high-quality, precum matasea, casmirul, lana, bumbacul, satinul sau voalul georgette.
Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international!
Seria demonstratiilor de "patinaj la absolut" a fost deschisa de Evgeni Plushenko, acompaniat la vioara de Edvin Marton. Momentul a fost aplaudat indelung, fiind urmat de reprezentatiile uluitoare ale celorlalti patinatori.
Declaratia uluitoare a lui Gigi Becali "E fotbal, ce conteaza. Nu ma asteptam la acest rezultat. Am fost in vestiar si le-am spus baietilor sa nu mai fie suparati ca asta e fotbalul.
In minutul 64 a marcat printr-o foarfeca uluitoare, starnind invidia coechipierului Ronaldo, autorul unei executii similare in meciul cu Juventus, dar neinspirat sambata.
In fata actualelor tehnologii de afisare a imaginii, OLED (organic light-emitting diode) prezinta ca avantaje rate de contrast uluitoare de peste 1.000.000:1, grosimi de ordinul milimetrilor si un consum energetic redus.
"E posibil ca un vierme informatic sa nu-si gaseasca victima dorita de atacator si fiindca multe centrale sunt construite similar si folosesc sisteme asemanatoare, toate pot fi atacate in multe locuri din lume (...) Daca se va intampla asta vom fi aruncati cu 200 de ani in urma, in era dinaintea electricitatii", avertizeaza Kaspersky care adauga ca se investesc sume uluitoare in construirea de arme cibernetice.
In 1969, bucurandu-se de o uluitoare popularitate in SUA, John a lansat albumul clasic acustic live ‘’The Tourning Point’’.
Performanta, rezultate uluitoare, munca si perseverenta ...totul pus in slujba clientului/omului dornic sa isi ia portia de sanatate. Dincolo de aceste cuvinte vietile si povestile celor implicati sunt reale", spune Mihai Dragomir.
Am putut rezista unor ispite uluitoare. Nu m-am putut desparti niciodata de ea. Am trait aici mult, am traversat patru dictaturi si pot sa va spun acum, in gura mare, ca am fost necredincios regimurilor si intotdeauna credincios Romaniei".
"Beau Monde Mirese este revista cu, pentru si despre femei ca tine, gandita cu grija si scrisa cu pasiune de o echipa editoriala entuziasta, pe o structura jurnalistica fara concurenta in domeniu." Rochii de mireasa senzationale, tinute de bun-gust pentru miri, ultimele tendinte in aranjamente florale, bijuterii elegante, machiaje si coafuri stralucitoare, sali de dans uluitoare, tot ce trebuie sa stii ca sa ai de unde sa alegi cea mai potrivita varianta pentru tine, partener si invitati, gasesti in numarul special Beau Monde Mirese.
Declaratie ULUITOARE! Harra spune ca a stiut cu 11 ani inainte ca in Irak va avea loc un mare razboi si ca Saddam Hussein va fi ucis.
Pe nonconformista Silvia Dumitrescu, cu parul vopsit in cele mai uluitoare culori, dezlantuita pe scena, inclusiv pe patine cu rotile, o stie toata lumea.
Zsuzsana i-a cucerit pe toti cu vocea ei uluitoare si cu aparitia demna de o diva, iar alaturi de Loredana Groza a ajuns in finala concursului, unde a interpretat o piesa alaturi de celebrul Alessandro Safina.
Este posibil sa nu aflam niciodata adevaratul motiv pentru care Michelangelo a inserat reprezentarea creierului uman in capodopera sa, ce combina arta, religia, stiinta si credinta intr-o opera artistica provocatoare si uluitoare.
Privindu-l la randu-mi cu ochii dilatati exoftalmic, incerc sa ma reculeg in fata abruptului situatiei, uitand de zmeul care se zbatea pe fata apei.M a simteam ca o gaza pusa la colt neputand articula niciun cuvant, prinsa sub privirea ochilor lui verzi cum doar la apa marii mai vazusem, cand valul se zbatea spargandu-se la tarm iar verdele se facea albastriu si apoi iar verde, intr-o succesiune uluitoare de parca cineva amesteca culorile intr-un mojar al miracolului.
O panorama uluitoare a avangardelor din 1920 pana in 1950, sub genericul "Voici Paris", este numai o mostra a unei achizitii recente a Centrului Beaubourg, colectia de 6.700 de clisee, semnate de 120 de artisti, a colectionarului si istoricului fotografiei Christian Bouqueret, achizitie finantata de "Grupul Yves Rocher".
google-analytics.com