Cautare

300 de rezultate pentru "papa declaratiii uluitoare" (3.51 secunde)
Spre exemplu, in cadrul domeniului "Resurse umane", concluziile trase de reprezentantii biroului de audit sunt uluitoare: incalcarea prevederilor legale in domeniu, management defectuos al resurselor umane si, mai grav, cheltuirea nelegala a unor fonduri publice.
Capacitatea lor de a se focaliza asupra telurilor este uluitoare. Au autoritate, simt practic si financiar, sunt buni in pozitii de conducere sau in afaceri.
ei doar se plimba pe marginea localitatilor, ducand la observatii uluitoare. Dar asta e. Farsele - si, desigur, exista unele - spune Shostak - nu par a fi frecvente.
Mai degraba - spune Alexander -el a fost doar inca unul dintr-o serie de eforturi inadecvate de a investiga una dintre problemele cele mai uluitoare cu care s-a confruntat vreodata omenirea.
Sucurile includ adesea toate categoriile de oze in cantitati uluitoare. Spre exemplu, o cutie de cola are 39 g de carbohidrati, adica de zahar.
coruptia, cea care trebuia sa explice pierderile, indatorarile enorme la Fondul Monetar, cresterea uluitoare a preturilor in raport cu salariul mediu, se pare cel mai scazut din Uniunea Europeana, confuzia, deruta si mai ales iritarea multora.
Ea a mai spus, vizavi de rezolutia liberala cu privire la echilibrul din Alianta DA, ca "este uluitoare" schimbarea de atitudine de la o zi la alta a conducerii PNL.
Numai ca jurnalistul in cauza a infirmat imediat aceasta ipoteza, criticandu-l, in acelasi timp, pe Mircea Geoana ca parcurge "cu o viteza uluitoare drumul de la prostanac la prost de-a binelea".
PDL va incerca sa ia din nou fata electoratului cu aceleasi diversiuni uluitoare, pe care deja a reinceput sa le si testeze - privind pericolul comunist, spaima unor noi mineriade, hraparetii moguli care vor sa ia sarea si posta de la popor s.a.m.d.
Poate visele astea cu tenta de cosmar il fac ca ziua sa dea raspunsuri uluitoare, in care, fara echivoc, sunt trimis la o scurta plimbare si la un studiu aprofundat al Regulamentului institutiei pe care o reprezint.
In al treilea rand, puterea a dovedit o uluitoare rezistenta la schimbare, preferand sa plateasca toate costurile continuarii cu niste personaje erodate si dezagreate decat sa faca ajustari interne, care implicau un grad mai mare sau mai mic de incertitudine.
In aceste conditii, este uluitoare insolenta cu care domnul Basescu doreste invalidarea referendumului. 6. Dimpotriva, eu cred ca toate acestea constituie argumente clare pentru Curtea Constitutionala pentru a valida votul romanilor la referendum.
Anuntand mentinerea Romaniei sub o supraveghere atenta dupa "lupta politica teribila din iulie si august" (oare numai in Romania se dau lupte politice?), doamna Reding da o calificare uluitoare acelei lupte.
Lucru cu atat mai uluitor cu cat e vorba, aproape invariabil, nu despre cine stie ce sclipitori experti in spionaj, nici despre inteligente remarcabile care impun respect prin capacitatea lor de a anticipa primejdii si de a elabora strategii, ci de niste moftangii prafuiti, militieni cu scoala la seral, zevzeci, damblagii sau neispraviti, care se remarca doar prin nerusinare, lipsa de scrupule si o uluitoare capacitate de a se undui dupa cum sufla vantul.
Sa asistam la imnuri de slava inchinate celor care, acum 27 de ani, sub alta intruchipare, dar cu acelasi continut, au fost huliti de un intreg popor si calcati in picioare intr-o revolutie sangeroasa, este o uluitoare rasucire a istoriei, de care si Basescu, dar si Iohannis sunt pe deplin responsabili.
Sunt frumoase, indraznete si ating viteze de-a dreptul uluitoare. In mod surprinzator, printre primele clasate se regasesc putine nume ale unor producatori de automobile celebre, exceptie facand doar Mercedes-Benz, modelul sau SLR McLaren ocupand locul sapte in top, si Porsche, cu al sau Carrera GT, situat pe penultimul loc.
 Spatiile comerciale apar în Banie cu o frecventa uluitoare. Dupa ce multe supermarketuri si-au deschis portile sau urmeaza sa fie inaugurate în Banie, a venit rândul mall-urilor.
Legendarele culori oferite pe aceste masini uluitoare reprezinta un omagiu adus masinilor Hurst, produse in alb-auriu si, in cazuri rare, negru si auriu.
Cercetarile in domeniu au aratat ca daca se folosesc generatoare care sa produca un camp de 7,83 Hz, cu o anumita forma de unda si cu o amplitudine adecvata, se obtin rezultate uluitoare.
Afirmatia este de-a dreptul uluitoare pentru un ministru-pivit al unei guvernari pe care d-nii Basescu si Boc o mestecau neincetat, de dimineata pana seara, ca fiind de dreapta, ca asa ar dori "poporul" si "romanii"!
google-analytics.com