Cautare

554 de rezultate pentru "paine" (2.81 secunde)
Nicio masa fara paine! De ce mananca romanii multa paine? Romanii sunt mari amatori de paine. Practic, nu exista masa fara paine, fie ca vorbim despre micul dejun, pranz sau cina. Cifrele arata ca romanii consuma cu 30% mai multa paine decat media Uniunii Europene.
Am intrat in pravaliuta mica si ingramadita indemnat de mirosul de paine calda. ... Framanta aluatul, il rupea in bucati pe care le rotunjea sub apasarea mainii, le dadea, apoi, forma si le grabea in cuptorul cu lemne unde se prefaceau in paine.
In realitate, paine integrala contine cereala, spre exemplu graul, ale caror boabe sunt macinate in proportie de 100%. ... Atunci cand cumperi paine, alege painea integrala de orice forma, poate chiar cea facuta din mai multe cereale, nu te mai axa doar pe cea "neagra".
Astfel, incepute in 7 mai, demonstratiile de maiestrie in ale brutariei se vor desfasura pana in 1 iulie si vor implica producatorii in realizarea si prezentarea a zeci de tipuri de paine si specialitati din paine, pe care consumatorii le vor putea testa si achizitiona din lantul de magazine Cora.
Ce se intampla daca renunti la paine Painea este un aliment nelipsit - in restaurante sau acasa, painea se consuma, practic, cu fiecare fel de mancare. ... Daca esti printre cei care fac acest lucru, incearca sa renunti la paine timp de o luna:
Duduia de la colt, care vinde tigari, paine si suc la parter de bloc, s-a suparat. Iar de la intai, se jura ca nu mai vinde paine. ... Asa ca, in loc de paine, duduia de la colt o sa ne vanda faina de porumb.
Eu ma ocup de paine, Basescu de circ. ... Premierul a spus ca, in timp ce el se ocupa de paine, presedintele Traian Basescu "se ocupa de circ". "Eu ma ocup de paine, Basescu de circ", a afirmat Victor Ponta.
Thomas Paine (1737-1809), teoretician si activist politic, a stimulat prin scrierile sale revolutiile americana si franceza, dar si mscarile nationale pentru obtinerea independentei din secolul al XIX-lea. Thomas Paine (n. ... Mai tarziu, Paine avea sa influenteze Revolutia Franceza. ... Paine a fost arestat in Paris si incarcerat in decembrie 1793;
Producatorii de paine vor fi verificati prin sondaj Inspectorii de la Fiscul bihorean, cei ai Directiei Sanitar-Veterinare Bihor ti Inspectiei Muncii vor verifica, in urmatoarele zile, daca vanzarile declarate de producatorii de paine corespund consumului facturat de gaze naturale ti electricitate, daca personalul este angajat cu forme legale ti daca produsele sunt realizate in conditii igienico-sanitare Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Fiscului bihoreana, ne-a declarat, vineri, ca institutia pe care o conduce a luat deja legatura cu reprezentantii celorlalte doua institutii implicate in control, urmand ca echipele sa se formeze ti controalele sa fie demarate in cel mai scurt timp.
Oltenii nu vor sa renunte la consumul mare de pâine, motivând ca aceasta este satioasa si ieftina.
Ei au facut recent experimente pe produs si s-a dovedit ca timbrul, aflat de cateva saptamani in faza de testare, nu este toxic pentru paine. La solicitarea ROMPAN, Imprimeria Nationala a reusit sa obtina un produs de securizare care sa poata fi aplicat pe paine.
Inspectorii DADR Galati au aplicat un noian de sanctiuni societatilor de morarit si panificatie, in unele cazuri fiind necesara suspendarea activitatii acestora, dupa ce s-a constatat ca unitatile respective fabricau paine fara licenta sau nu respectau conditiile minime de igiena.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
Sursa sintagmei paine si circ par a fi luptele cu gladiatori din Roma Antica. ... Cei care, pentru a nu nutri dorinte de schimbare fata de conducatori, trebuie pacaliti cu circ si cu un pic de paine care sa-i ajute sa nu moara de foame.
Cu toate ca romanii sunt mari maestri la framantatul aluatului de paine si avem peste 300 de sortimente, de export inca nu poate fi vorba.
Potrivit ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Gheorghe Flutur, din ianuarie 2006 anumite marci vor fi aplicate direct pe paine, fara insa a pune in pericol calitatea produsului.
El a mai spus ca in tarile Uniunii Europene nu exista paine sub un euro bucata. ... Pe de alta parte, reprezentantii ANAMOB au subliniat ca exista riscul de a nu mai manca paine romaneasca dupa integrare.
Saptamana aceasta se va decide daca vom manca sau nu paine timbrata.
Mai mult, scumpirea se pare ca a avut loc in urma unor "intelegeri" intre producatorii de paine din aceste judete.
Producatorii avertizeaza ca 2011 va fi anul scumpirilor, afirmand ca preturile vor creste tot mai mult la paine, lapte, ulei. ... Scaderea TVA-ului ar fi valabila in primul rand la paine si lapte, la alimentele de baza, care reprezinta o problema sociala, dar care pot rezolva o problema sociala.
google-analytics.com