Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (3.60 secunde)
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis ieri sanctionarea deputatului PLD Cornel Stirbet cu o zi de suspendare de la lucrarile Parlamentului, a declarat presedintele Comisiei, deputatul PC Sergiu Andon. ... Potrivit lui Andon, desi votul este oarecum egal, decizia comisiei a fost de sanctionare a lui Cornel Stirbet.
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
Si liderul PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, spune, la fel de ambiguu, ca a votat in cunostinta de cauza si cu ambele bile, una neagra si una alba, dar considera ca votul zdrobitor dat de parlamentari impotriva lui Basescu va duce la normalizarea relatiilor dintre seful statului si Parlament.
Comanici l-a prezentat pe colonelul in rezerva Cornel Ciocan, care a spus despre Basescu faptul ca era un apropiat al Securitatii, motiv pentru care devenise foarte arogant si nici macar nu isi mai saluta superiorii.
La Casa de Cultura din Mangalia a avut loc duminica, 10 februarie, o dezbatere publica convocata de consilierii locali Cornel Grama, Florin Maftei, Constantin Filimon, Florian Marin, Ion Minca si Ovidiu Ghita, pe tema Executiei Bugetare 2007.
La randul sau, presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, a declarat ca schimbarea a fost justificata de o analiza in cadrul organizatiei municipale a partidului, finalizata cu acelasi rezultat.
Au avut o contributie "buna" La capitolul "contributie buna" au fost trecuti deputatii Eduard Hellvig (ex-PC, acum PNL), Claudiu Pop (PSD) si Cornel Popa (PNL), precum si senatorul Verginia Vedinas (PRM).
Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa (foto dreapta), a anuntat ca ar prefera sa ajunga la o intelegere cu PDL. ... Cornel Popa are si o viziune proprie a ceea ce ar trebui sa insemne democratia in Romania.
Daca, in urma cu cateva zile, deputatul Lakatos Péter nu i-a menajat deloc pe guvernanti, despre care a spus ca sunt iresponsabili si conduc Romania din restaurante, case de odihna si studiouri tv, senatorul PNL Cornel Popa a pornit si el o ofensiva dura impotriva Guvernului "bocanet", un guvern care, conform presedintelui PNL Bihor, este mai preocupat de impartirea deconcentratelor decat de criza gazului sau cea financiara.
Hasotti a obtinut doar 540 de voturi, cu 70 mai putine decat ultimul "admis" in BPC, necunoscutul Cornel Popa, care a primit 610 voturi.
Presedintele Romaniei i-a suspendat din functie pe toti directorii Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna si a dispus retinerea sefului DGIPI, Cornel Serban. ... si a refuzat toate contactele telefonice directe cu Ion Garbacea, de la ROMARM si locotenent colonel in rezerva Cornel Purcarea.
Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
CJ - Horia Teodorescu (Tulcea), Catalin Nechifor (Suceava), Ioan Cindrea (Sibiu), Adrian Duicu (Mehedinti), Adrian Tutuianu (Dambovita), Radu Moldovan (Bistrita) PNL - 10 parlamentari Primarii - Calin Potor (Alba-Iulia), Marius Nicoara (Cluj-Napoca), Nicolae Robu (Timisoara) CJ - Teodor Atanasiu (Alba), Cristian Adomnitei (Iasi), Horea Uioreanu (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Ciprian Dobre (Mures), Florin Turcanu (Botosani), Cristinel Bigiu (Buzau) UNPR - 5 parlamentari Primarii - Anghel Iordanescu (PGMB), Tudor Ciuhodaru (Iasi) CJ - Liviu Campanu (Botosani), Culita Tarata (Neamt), Ion Tabugan (Caras-Severin) PDL - 12 parlamentari Primarii - Silviu Prigoana (PGMB), Sulfina Barbu (Sectorul 4), Theodor Paleologu (Sectorul 1), Marius Necula (Galati), Alin Trasculescu (Focsani), Nicusor Paduraru (Iasi) CJ - Stelian Fuia (Calarasi), Mihai Stanisoara (Mehedinti), Dan Marian (Vaslui), Cornel Stirbet (Sibiu), Cezar Preda (Buzau), Petru Movila (Iasi) UDMR - 2 parlamentari Primarii - Gyorgy Frunda (Targu-Mures), Cseke Attila (Oradea) Legea 161/2003 privind transparenta in functiile publice prevede ca postul de parlamentar este incompatibil cu cel de ales local si stipuleaza ca deputatul sau senatorul aflat in acest caz are la dispozitie 15 zile pentru a informa Biroul permanent al Camerei din care face parte.
Cornel Nistorescu) Aparitia documentelor coordonate de generalul maior Florian Coldea, prim adjunct al directorului SRI, are meritul de a risipi si ultimele indoieli legate de regimul Basescu.
Ovidiu Cameliu Petrescu (PSD), Tudor Marcu (PRM), Cornel Popa (PNL), Sorin Frunzaverde (PD), Szabo Karoly Ferenc (UDMR), Varujan Pambuccian (Minoritati nationale) si Cornel Boiangiu (din partea parlamentarilor independenti).
Cornel Nistorescu) Anuntul lui Cozmin Gusa a starnit mai multe zambete decat sperante. El a fost facut intr-un moment in care se strange latul in jurul Realitatii TV.
a€žDe duminica nu mai exista nici un turist in Deltaa€œ, ne-a declarat Cornel Gaina, unul dintre investitorii din acea zona. ... Mai mult, acum s-a inchis si pescuitul sportiva€œ, ne-a explicat Cornel Gaina.
In ajutorul lor a venit un roman cu initiativa, Cornel Tabacaru. ... In urma unui parteneriat intre CFR si Cornel Tabacaru, s-a putut demara in 2001 mult-ravnitul proiect de modernizare a celor trei tipuri de vagoane.
In prezent, in judetul Dolj nu exista nici o ferma care sa practice agricultura ecologica, insa avem inregistrate doua cereri in acest sens", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Mai putine precipitatii in urmatoarea perioada ar insemna sa intre in normal", a declarat Cornel Popa, directorul general al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... "In prezent, cele mai multe suprafete inundate sunt pajistile din Lunca Dunarii", a spus Cornel Popa.
google-analytics.com