Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (2.66 secunde)
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior.
Dupa retrogradarea lui Dinamo, Cornel Dinu a facut o scurta analiza.
Liberalul de Bihor Cornel Popa a fost desemnat chestor al Camerei Deputatilor. El ii ia locul lui Dan Motreanu, devenit ministru al Agriculturii dupa revocarea din functie a platformistului Gheorghe Flutur.
"Sunt de drept si de fapt membru al partidului si nu poate da nimeni afara cu o hartiuta”, Cornel Ciontu:
Parlamentarii nu au acceptat nici amendamentul propus de vicepresedintele comisiei, Cornel Stirbet (PNL), potrivit caruia Guvenul ar fi putut sa adopte, prin ordonanta, masuri pentru privatizarea unor societati comerciale.
Initiativa apartine deputatului liberal Cornel Popa.
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
La fel si cei care cultiva cereale", a spus directorului DADR Dolj, Cornel Popa. ... "10-12% din suprafata agricola nu se lucreaza anual, cele mai multe la particulari, dar exista si 30.000 de hectare de nisipuri, unde nu se mai poate cultiva nimic", a precizat Cornel Popa.
• Deontologul Nistorescu, comentator de 5 miliarde de lei Unul dintre comentatorii "grei" ai postului Realitatea TV si sef peste defunctul ziar "Cotidianul", conservat acum in stare latenta de online, Cornel Nistorescu, apare conform documentelor obtinute de ziarul "Curentul" ca unul dintre cei mai bine platiti mercenari media.
- Ziarul independent Expres apare la Bucuresti in februarie 1990,avandu-i pe Cornel Nistorescu, in functia de director, si pe IonCristoiu, in functia de redactor-sef. ... Ziarul a fost fondat de Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu si Mihai Carciog.
Astfel, s-a luat decizia, consultand totodata si conducerea "de la judet" a PD-ului constantean, ca acest sediu sa gazduiasca, timp de mai multe zile pe luna, audientele sustinute de parlamentarii Aliantei D.A., dar si pe cele ale unicului consilier local, Cornel Grama.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa (foto) a inaintat, la inceputul acestei saptamani, un memoriu primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu privind taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune. ... La sfarsitul memoriului, Cornel Popa preciza:
Cornel MIHALACHE) Am asteptat sa se termine colecta de bani pentru Cumintenie, ca sa nu stavilesc cumva avalansa lucrativ-patriotica. Nu cred in patriotism prin Ordonanta de urgenta.
Liderul judetean al PNL, Cornel Popa, vicelider al grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor declarase ca "PNL Bihor s-a saturat sa fie umilit de PD".
Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa (foto), considera ca vinovat este liderul PD Bihor, preocupat mai mult de propria-i imagine. ... Cornel Popa a declarat ca, in multe cazuri, liberalii au ajuns la concluzia ca sunt singurii care respecta prevederile intelegerii cu PD.
Cornel Popa, directorul Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala, a declarat ca, desi pierderile pentru agricultura doljeana nu sunt mari, o mare problema o constituie inundarea pasunilor pe care satenii isi duceau animalele.
Cornel Valsan: ... Cornel Valsan: Mi-ar place ca jandarmii sa intervina doar cu tunuri de apa si cu furtunuri cu apa (cei din curtea guvernului), si sa-i ude cu generozitate, fara alte acte violente.
Duminica, in data de 14 octombrie 2007, in jurul pranzului, Valean Flaviu profesor de geografie la Grupul Scolar Industrial Horea din Deva, 35 de ani, casatorit cu un copil, impreuna cu parteneri din asociatia ecologica Abeona (Cornel Alexandru, Raluca Iovescu si Alin Iovescu) se aflau in rezervatia naturala Magura Uroiului de langa Simeria.
La randul lor, liderii PNL si PD din Sibiu, Cornel ßtirbet si Nicolae Neagu, se acuza reciproc pentru blocajul existent.
Directorul Cornel Popa a precizat ca imobilul a fost retrocedat in natura in luna iunie a anului trecut, iar legea prevede faptul ca institutia poate ramane doar trei ani in imobil dupa restituirea in natura catre fostii proprietari.
google-analytics.com