Cautare

5734 de rezultate pentru "oprirea apei maine craiova" (2.68 secunde)
AVIOANE Craiova este curtata de americanii de la Bell Helicopters, care vor vizita uzina maine, dar si de suedezii de la SAAB sau israelienii de la IAI.
Conducerea financiara a Ford le-a explicat studentilor ce avantaje au sa faca practica la fabrica de la Craiova in aceasta vara.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
"Sunt mai multe avantaje ca am reusit sa aducem competitia la Craiova. In primul rand, ca nu va interveni oboseala drumului, cheltuielile sunt mai mici, in plus copiii cunosc toate terenurile din Craiova.
Numai pe tronsonul Bratovoiesti-Podari, din Dolj, unde functioneaza zeci de pompe care împing apa potabila spre Craiova, furnizarea energiei electrice a fost întrerupta în perioada 1 iunie - 10 iulie de 18 ori, în reprize de durata variabila, de la unul la 35 de minute, dupa cum reiese dintr-un grafic de functionare al Companiei de Apa „Oltenia“ SA.
Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Dupa aceea, si cu localitatea (interdictia de a parasi Craiova - n.r.) Adica daca presupusa fapta a fost savarsita la Craiova, de ce nu am voie sa ma plimb in tara?
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Dupa cum am mentionat in mai multe randuri in paginile cotidianului nostru, circulatia carutelor in municipiul Craiova a devenit, chipurile, legala in baza Hotararii Consiliului Local Craiova nr.
Vicepremierul George Copos a declarat la Craiova ca fabrica de automobile Daewoo va fi preluata in scurt timp de „un investitor strategic“, nominalizand Ford si General Motors (GM) printre companiile care s-au aratat interesate de firma craioveana, informeaza Mediafax.
Fabrica de automobile Daewoo Craiova va fi scoasa la privatizare in a doua jumatate a lui septembrie, toate documentele necesare declansarii acestui proces fiind "aproape finalizate", a declarat pentru NewsIn ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry). ... In ultimii ani, in Craiova si-au facut aparitia o serie de supermarketuri si magazine de tip cash&carry.
Statul a prelungit din nou termenul de depunere a ofertelor pentru preluarea pachetului majoritar de 80,9% din actiunile AVIOANE Craiova, care urma sa expire pe 10 ianuarie.
Cursa regulata Craiova - Bucuresti, inaugurata de Tarom în urma cu peste trei luni, zace în moarte clinica.
Ca urmare a planului de investitii de mediu asumat fata de institutiile europene, termocentralele din Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa investeasca împreuna aproape 1,7 miliarde de euro.
Restul va ramâne în proprietatea statului, care va înfiinta o noua societate în acest scop. Reprezentantii Ford si cei ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului s-au întâlnit în fiecare zi din aceasta saptamâna, pentru a finaliza negocierile privind achizitionarea pachetului majoritar de actiuni pe care statul le detine la Automobile Craiova.
Fabrica de la Craiova va produce modelul Matiz pâna când se vor aseza lucrurile cu Ford.
Comisia Europeana a decis ca Automobile Craiova trebuie sa returneze statului 27 de milioane de euro, bani pe care i-ar fi primit ca ajutor ilegal de stat în cadrul privatizarii cu americanii de la Ford.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
google-analytics.com