Cautare

5734 de rezultate pentru "oprirea apei maine craiova" (5.38 secunde)
- In aprilie 1983, in returul semifinalei Cupei UEFA de la Craiova, Universitatea - Benfica 1-1, ati curmat - cu un gol - visul Craiovei de a juca finala Cupei UEFA 1983.
Tentativa juristilor Primariei Craiova de a taragana înfiintarea SC Compania de Apa Oltenia SA a fost dejucata de consilierii municipali din Banie, care, dupa câteva scandaluri în comisiile de specialitate, au votat în proportie de 96,6% pentru nasterea societatii.
Tentativa juristilor Primariei Craiova de a taragana înfiintarea SC Compania de Apa Oltenia SA a fost dejucata de consilierii municipali din Banie, care, dupa câteva scandaluri în comisiile de specialitate, au votat în proportie de 96,6% pentru nasterea societatii.
"50 de ore vom ramane in oras si vom fi alaturi de publicul din Craiova, care va putea pune intrebari despre ce inseamna munca in televiziune", a declarat Elena Stirbescu, unul dintre autorii si realizatorii proiectului Caravana TVR 50.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
Agentia Europeana a Medicamentului recomanda evitarea bromocriptinei pentru oprirea lactatiei Medicii trebuie sa renunte la prescrierea medicamentelor care au ca substanta activa bromocriptina (care stopeaza lactatia), recomanda Agentia Europeana a Medicamentului.
- (1) Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Complexul Energetic Craiova a somat ieri primaria si Regia de Termoficare cu sistarea furnizarii energiei termice catre distribuitorul de apa calda si caldura, din cauza nerespectarii graficului de reesalonare a platii unei datorii istorice de 920 de miliarde de lei vechi.
Pe de alta parte, majoritatea descantecelor se fac cu ajutorul apei. ... Cu ajutorul apei ne putem schimba noi insine sau ii putem schimba pe altii. ... In acel moment comunica apei, cu ajutorul cuvintelor, adica al vibratiilor, un mesaj pozitiv de insanatosire.
Nu puteti sa periclitati locurile de munca a mii de oameni din cauza lipsei de responsabilitate, ma refer la achizitii, asa cum s-a intamplat in anii trecuti", a afirmat ministrul economiei.Un prim pas spre eficientizarea productiei de apa grea a fost majorarea pretului de vanzare al produsului catre rezervele statului cu 43 la suta, de la 1.428 lei/kg la 2.050 lei/kg.Datorii de 780 de milioane de leiPuritatea apei grele produse la Romag Prod este de 99,95 la suta.
Operatorii din domeniul sistemelor de gestionare a apei sustin ca pretul apei de la robinet ar trebui sa creasca, pentru a permite companiilor sa faca investitiile necesare indeplinirii standardelor europene in domeniu. ... Si aceste servicii sint de fapt o afacere ", sustine Florin Iliescu, vicepresedintele Asociatiei Romane a Apei.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
HotNews.ro / Google marcheaza descoperirea dovezilor ca exista apa sarata pe planeta Marte printr-un logo special Motorul de cautare Google marcheaza, marti, descoperirea primelor dovezi ale existentei apei sarate pe Marte, printr-un logo special.
Virusul hepatitic A, distrus cu apa si sapun DSP Constanta anunta ca, pana acum, calitatea apei in zona litoralului romanesc este "excelenta" Virusul hepatitic A (VHA) nu rezista in apa foarte sarata a marii, ci in dejectiile umane, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals".
Calitatea apei conteaza Temperatura apei trebuie sa fie adaptata parametrilor optimi pentru copii, adica sa se sintueze intre 30-32 grade Celsius, iar aerul intre 35 si 37 grade Celsius.
Sistarea furnizarii apei este ultimul episod al luptei Putere - Opozitie la Botosani.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
google-analytics.com