Cautare

2792 de rezultate pentru "oprirea apei maine botosani" (3.18 secunde)
Unitatea 1 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda s-a oprit ieri, la ora 2.47, prin declansarea automata a sistemului de oprire rapida, din cauza nivelului scazut al apei intr-unul dintre cei patru generatori de aburi.
Oprirea fortata a echipamentelor îi da mari batai de cap Companiei de Apa „Oltenia“, nevoita ba sa schimbe pompe, ba sa reechilibreze sistemul.
Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Proiectul Trei generatii pentru maine isi propune sa sprijine femeile din Bucuresti care sunt in cautarea unui loc de munca, oferindu-le cursuri gratuite de baby sitter, educator specializat, menajera, competente antreprenoriale, competente sociale - civice si competente informatice si sprijin pentru inceperea unei afaceri.
Decizia de intrerupere a furnizarii apei calde craiovenilor cu datorii foarte mari la intretinere nu va fi revocata. ... "Nu a vrut pentru ca valoarea restantelor incasate de la sistarea apei calde a fost insignifianta.
Primul efect a fost intreruperea furnizarii apei calde la toate punctele termice (PT) din oras, in perioada 31 iulie (ora 24.00) - 4 august.
Pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local ce va avea loc in aceasta seara se va afla si un proiect de hotarire referitor la scumpirea apei reci si a serviciului de canalizare.
Nu e posibil ca la saracia care exista si la politica social-democrata pe care domnul primar Dumitru Nicolae afirma ca o face sa se scumpeasca pretul apei reci cu 37%, iar apoi sa se scumpeasca si apa calda si caldura", a declarat Ion Stefan.
Parlamentul European va aborda in sedinta programata pentru zilele de 21, 22 si 23 mai a.c., mai multe subiecte cum ar fi tarifele de roaming, noile standarde de calitate in domeniul apei, ratele accizelor la alcool si bauturi alcoolice, produsele ecologice, combaterea violentei si a crimei organizate.
Cu aceasta ocazie a fost semnat contractul intre Petrom si Aparegio cu privire la furnizarea apei potabile in orasul Ticleni. ... Furnizarea apei catre populatia orasului Ticleni se facea, pana la semnarea contractului, de Petrom, din sursa de apa Socu.
"Toata lucrarea ar costa in jur de 500-600 de milioane, iar asta inseamna ca o familie ar trebui sa dea circa un milion, pentru asezarea coloanei principale si alte 2,5 milioane, pentru introducerea apei in casa", a spus primarul.
Decolmatarea senalului de evacuare a apei, in 30 de zile Potrivit aceleiasi surse, conducerea Mittal Steel Galati va trebui sa mai ia inca trei masuri, una fiind deblocarea imediata a cursului apei pe portiunea dopului format pe o latime de 6 metri si o lungime de 300 metri.
Aceste proiecte vizeaza constructia de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, realizarea unei infrastructuri rurale si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare si a statiilor de tratare a apei, a precizat Ministrul Transporturilor insarcinat cu lucrari publice, Laszlo Borbely (foto).
Metoda se bazeaza pe principiul vaporizarii lichidelor si consta in racirea locala si temporara a atmosferei din jurul unei instalatii de stropire cu apa, fenomen care se produce pe fondul absorbtiei de caldura din mediul ambiant la trecerea apei din stare lichida in stare gazoasa.
Subventiile acordate recent de Guvern pentru subventionarea apei de irigat nu au avut efectul scontat in judetul Galati.
Apa cu restrictii in caz de seceta Autoritatile locale cu atributii in domeniu au luat in discutie si posibilitatea restrictionarii furnizarii apei in caz de seceta, desi deocamdata nu se pune aceasta problema.
 Peste 100 de firme participante Craiovenii au fost interesati si de instalatiile de încalzire a apei ce folosesc energia alternativa, astfel ca, pâna la prânz, peste 100 de persoane au luat pliante de prezentare a sistemului.
Mai exact, societatea trebuia sa construiasca o serie de puturi in apropiere de locul unde depoziteaza deseurile pentru a monitoriza calitatea apei. ... In acest caz, Ecogold Mangalia ar fi trebuit sa construiasca sapte puturi pentru a urmari calitatea apei din zona in care depoziteaza deseurile colectate.
Lungimea simpla a retelei de distributie a apei potabile La sfarsitul anului 2009, lungimea simpla a retelei de distributie a apei potabile era de 60.456,4 km, cu 3.647,2 km mai mare pe total tara fata de situatia existenta la sfarsitul anului precedent, potrivit datelor INS.
Filtrarea creste siguranta apei si ii reda caracteristicile native Apa din retelele oraselor se distribuie in stare potabila, insa se poate contamina pe traseu, din cauza starii necorespunzatoare a conductelor din retelele de distributie.
google-analytics.com