Cautare

2792 de rezultate pentru "oprirea apei maine botosani" (7.34 secunde)
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
HotNews.ro / Google marcheaza descoperirea dovezilor ca exista apa sarata pe planeta Marte printr-un logo special Motorul de cautare Google marcheaza, marti, descoperirea primelor dovezi ale existentei apei sarate pe Marte, printr-un logo special.
Virusul hepatitic A, distrus cu apa si sapun DSP Constanta anunta ca, pana acum, calitatea apei in zona litoralului romanesc este "excelenta" Virusul hepatitic A (VHA) nu rezista in apa foarte sarata a marii, ci in dejectiile umane, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals".
Calitatea apei conteaza Temperatura apei trebuie sa fie adaptata parametrilor optimi pentru copii, adica sa se sintueze intre 30-32 grade Celsius, iar aerul intre 35 si 37 grade Celsius.
"AMINTIRI PENTRU MAINE" este titlul volumului de poezii semnat de OVIDIU-IOAN CHERNICIUC-DUMITRESCU, Copyright © 2013 Ilie Pascal, Toate drepturile asupra prezentei editii apartin autorului. Cartea a fost publicata la Editura Agata din Botosani. ... Gheorghe" Botosani, orasul Botosani;
astazi nu e maine, eu nu sunt celalalt si el nu sunt eu, nu pot sa fac tot, nu pot sa stiu tot. ... Iar maine nu conteaza, maine vei decide ce vrei sau ce poti pentru maine.
S-a dispus oprirea temporara a comerializarii si a prestarii serviciilor la zece operatori economici si au fost solutionate zece reclamatii ale consumatorilor. ... eficienta de extragere a apei pentru un ciclu standardizat la 6 °C.
Curg cartusele de tigari din ei asemeni apei de la robinet. ... Au venit la trei luni acasa, sotia este inca la Botosani, el urmeaza sa isi reia munca pe santier. ... Autocarul ajunge pe o stradela desprinsa parca din Botosani.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
"Este mai mult o figura de stil ", explica Dorin Ciustea, presedintele PRM Botosani. ... Liliana Constantinescu si Marius Codarcea, bucuresteni, dar candidati la Botosani pentru Parlament, sustin ca se va constitui o banca prin care se va finanta constructia locuintelor.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. ... Totusi, rezultatul obtinut de filiala judeteana a Uniunii este unul de referinta, procentul de la Botosani fiind al doilea pe tara inregistrat de PSD^PUR.
"Am aflat despre acest lucru, dar nu o sa reuseasca ", declara deputatul Costica Macaleti, vicepresedintele PSD Botosani. ... "Ne-am dori ", afirma senatorul Mihai Tibuleac, presedintele PNL Botosani.
Lider al PSD Botosani, acesta este adversarul politic numarul unu al Aliantei, iar reprezentantii acesteia par sa fie convinsi ca o buna parte a banilor ajung tot la firmele unde Constantin Contac este actionar.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Liderul liberal a pierdut si sprijinul celuilalt parlamentar PNL de Botosani, pe care conta si pe care il credea aliat.
Dupa cum sustine Cuciureanu, centrala termica ar fi fost achizitionata de la un magazin din municipiul Botosani si predata lui Paramanov conform intelegerii. ... Intrucit au considerat ca sint indicii cu privire la o presupusa fapta de coruptie, politistii au sesizat imediat Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani.
Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a anuntat ieri ca-i are “in vedere“ pe colegii sai din conducerea filialei care au mers pe varianta “Iliescu, presedinte!“ si pregateau eliminarea sa de la sefia organizatiei in cazul victoriei lui Ion Iliescu la presedintia PSD.
Mihai Eminescu (Eminovici) s-a nascut la 15 ianuarie 1850, la Botosani, fiind al saptelea din cei 11 copii ai caminarului Gheorge Eminovici, provenit dintr-o familie de tarani romani din nordul Moldovei si al Ralucai Eminovici, nascuta Jurascu, fiica de stolnic din Joldesti.
Mariustuca.ro / La Botosani, o femeie a nascut un copil de 5.145 de grame (Autoare:
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
google-analytics.com