Cautare

2790 de rezultate pentru "oprirea apei maine botosani" (3.14 secunde)
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Afacerea Delphin International, care se deruleaza si la Botosani este ilegala. ... Se pare ca incasarile efectuate la Botosani sint de circa doua miliarde lei, existind cel putin 20 de persoane care au depus cite 2.290 euro.
Tarife secrete pentru inchirierea utilajelor si raportari care se contrazic reciproc, acestea sint doua dintre caracteristicile deszapezirii derulate la Botosani.
Mii de elevi din judetul Botosani au parintii plecati peste hotare! ... Concret, mii de elevi din judetul Botosani au ajuns sa faca parte din generatia copiilor singuri, avand nesansa de a pasi in viata fara a avea alaturi parintii.
De-a lungul anilor am povestit ce s-a intimplat atunci in Botosani si mai ales in tara, pentru ca la Botosani nu s-a intimplat nimic. ... Cind aud revolutie la Botosani, imaginea care imi vine in minte este a unui om mergind pe Bucovina, cu un steag din ala gaurit.
Am fost singurii care am facut asta, in ciuda a o gramada de piedici, nu numai din partea autoritatilor care ar fi trebuit sa se ocupe de cel care a pornit ca ospatar si a ajuns regele afacerilor dubioase din Botosani.
Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat. ... De aici, de la Botosani va incepe, si de la Vaslui, si din alte zone la fel de sarace ale Romaniei.
Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput. ... Meritul revine conducerii clubului sportiv, actionarilor, adica lui Cornel Svaiter de la Voronskaya, Valeriu Iftime de la Elsaco si executivului primariei care au inteles ca municipiul Botosani trebuie promovat si altfel.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. ... Hindrich, Cestor, Bouhenna, Paun, Costache, Chipciu, Negut, Birligea, Sacko FC Botosani: ... Roman I rezumat cfr fc botosani, rezumat cfr fc botosani 1-1, gol deac, gol dican,
Luceafarul sau Poetul Nepereche sau altfel, tot superlativ, in functie de cit de mare a fost admiratia sincera a exegetilor pentru opera celui nascut la Botosani.
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Dupa cei doi politisti din Manoleasa au fost prinsi in timp ce traficau tigari din Republica Moldova, un pompier si un politist de frontiera au fost ridicati de mascati, in noaptea de duminica spre luni, in urma unor descinderi organizate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Botosani si politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Agentia Europeana a Medicamentului recomanda evitarea bromocriptinei pentru oprirea lactatiei Medicii trebuie sa renunte la prescrierea medicamentelor care au ca substanta activa bromocriptina (care stopeaza lactatia), recomanda Agentia Europeana a Medicamentului.
- (1) Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Pe de alta parte, majoritatea descantecelor se fac cu ajutorul apei. ... Cu ajutorul apei ne putem schimba noi insine sau ii putem schimba pe altii. ... In acel moment comunica apei, cu ajutorul cuvintelor, adica al vibratiilor, un mesaj pozitiv de insanatosire.
Propunerile de legalizare a relatiei dintre Regia de Apa si Regia de Termoficare sunt diametral opuse, fiecare dintre cei doi furnizori din Banie incercand sa traga spuza pe turta lui in privinta facturarii apei incalzite si livrate populatiei.
O placa memoriala din 1913 a fost descoperita la statia de pompare a apei de la Facai, langa Craiova, in timp ce angajatii Regiei Apa defrisau un teren necalcat de zeci de ani.
Nu puteti sa periclitati locurile de munca a mii de oameni din cauza lipsei de responsabilitate, ma refer la achizitii, asa cum s-a intamplat in anii trecuti", a afirmat ministrul economiei.Un prim pas spre eficientizarea productiei de apa grea a fost majorarea pretului de vanzare al produsului catre rezervele statului cu 43 la suta, de la 1.428 lei/kg la 2.050 lei/kg.Datorii de 780 de milioane de leiPuritatea apei grele produse la Romag Prod este de 99,95 la suta.
Operatorii din domeniul sistemelor de gestionare a apei sustin ca pretul apei de la robinet ar trebui sa creasca, pentru a permite companiilor sa faca investitiile necesare indeplinirii standardelor europene in domeniu. ... Si aceste servicii sint de fapt o afacere ", sustine Florin Iliescu, vicepresedintele Asociatiei Romane a Apei.
google-analytics.com