Cautare

2792 de rezultate pentru "oprirea apei maine botosani" (4.06 secunde)
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. Cei 51.100 de salariati inregistrati la nivelul judetului Botosani castiga cu 656 de lei mai putin decat venitul mediu brut la nivel national.
Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
5 sfaturi pentru economisirea apei. ... Foloseste aceste sfaturi pentru economisirea apei, ca sa reduci facturile, dar si pentru a ajuta la o mai buna conservare a mediului inconjurator.
Insa marea dezbatere se refera la oprirea in trafic fara motiv.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
In multe locuri lipseste bara de susținere de jur imprejur, la nivelul apei, nu este marcata adancimii apei, nu este respectat ritmul de primenire a apei de imbaiere, de golire/curațare si dezinfecție a bazinelor, nu este monitorizata calitatea apei de imbaiere, lipseste din dotare trusa de prim ajutor, nu este afisat numarul maxim de persoane ce pot utiliza simultan piscina, regulamentul privind utilizarea bazinelor/piscinelor nu este afisat la loc vizibil;
In 1767, apare si termenul de energie termo-solara, cand omul de stiinta elvetian Horace de Saussure a inventat "cutia fierbinte", in fapt cel dintai colector solar, iar in 1830 astrologul Sir John Hershel utilizeaza "cutia fierbinte" pentru a gati in timpul unei expeditii in sudul Africii, ori in anul 1891 cand are loc patentarea primului sistem comercial de incalzire a apei al lui Clarence Kemp.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei.
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Prin montarea convertizoarelor, s-a reusit reglarea presiunii apei pe conducte in functie de consumurile inregistrate. ... Unicitate la nivel national In ultimii doi ani, RAJA Constanta a reusit sa faca un pas important si la capitolul calitatea apei potabile.
In aceste zile, in statiunea Mamaia se desfasoara in paralel sedintele Comisiilor Economica si Juridica din cadrul Asociatiei Romane a Apei, la care iau parte reprezentantii economici si juridici ai celor mai mari operatori si regii de apa din tara, dar si invitati din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale si bineinteles, reprezentanti de seama ai Asociatiei Internationale a Apei.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "ZIUA MONDIALA A APEI - 22 martie 2014 - "APA SI ENERGIA", pe care o puteti citi in continuare.
In 1993, Adunarea Generala a Natiunilor Unite a declarat data de 22 martie drept Ziua Mondiala a Apei. ... Si romanii au sarbatorit saptamana trecuta, alaturi de intreaga planeta, Ziua Mondiala a Apei.
22 martie - Ziua mondiala a apei. ... Anual, in data de 22 martie, se sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei.
XXII/185 BIS, amendamentul asupra proiectului Legii Codului fiscal, prin care solicitam reducerea cotei TVA la 9% pentru livrarea apei potabile.
Apa trece, povestile locului raman isi doreste sa fie o experienta inedita, altfel decat expozitiile clasice din Romania, avand ca punct de pornire tematica Apei - element omniprezent in folclorul romanesc si care ne defineste identitatea.
Principalul partid de guvernamint traieste la Botosani cele mai agitate zile de dupa scandalul generat de numirea prefectului.
google-analytics.com