Cautare

4482 de rezultate pentru "oprirea apei craiova" (4.67 secunde)
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Trei sferturi din bani sunt dati pentru reparatiile de drumuri efectuate pana la 1 decembrie Consiliul Local Municipal Craiova urmeaza sa ia in dezbatere, in sedinta de joi, mai multe proiecte de hotarare care vizeaza rectificarile bugetare la nivel local.
Unitatea 1 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda s-a oprit ieri, la ora 2.47, prin declansarea automata a sistemului de oprire rapida, din cauza nivelului scazut al apei intr-unul dintre cei patru generatori de aburi.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... Unul dintre argumentele favorabile era faptul ca fotbalul este la mare cautare in Craiova.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Ce probleme sunt la drumul Craiova - Alexandria?
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat in luna mai licitatia pentru reabilitarea a 84 de kilometri din Drumul National 56 Craiova - Calafat. ... Si reabilitarea celor 67 de kilometri din Drumul National 55 Craiova - Bechet a fost scoasa la licitatie.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. ... Alta societate cunoscuta este FC Stiinta U Craiova, care figureaza cu o restanta de 5,39 milioane de lei vechi, in contul taxei auto.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Consiliul local a adoptat in urma cu sase ani o hotarare care contravine legislatiei rutiere, permitand vehiculelor cu tractiune animala sa circule in anumite zone din Craiova. ... Consiliul Local Craiova se crede mai destept decat parlamentul si guvernul la un loc.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Daca nu va castiga cel putin 50% din trasee, RAT Craiova va fi obligata sa faca disponibilizari. Primaria Craiova a demarat actiunea pentru scoaterea la licitatie a traseelor pentru transportul public in comun. ... Astfel de trasee, la ora actuala, sunt obligatoriu folosite de RAT Craiova, desi nu sunt avantajoase.
Cu toate ca in Bucuresti si in marile orase din tara (Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi) sunt anuntate, sau au fost deja demarate, o serie de proiecte rezidentiale, in Craiova aceasta activitate pare sa stagneze.
Unii producatori de autovehicule sau reprezentantii acestora din Craiova incearca sa intre pe piata masinilor second hand, oferind cumparatorilor posibilitatea sa aleaga intre un autoturism nou si unul folosit.
 Sterling Resources Ltd., compania care se afla in aceste zile in centrul scandalului privind perimetrele concesionate la Marea Neagra, efectueaza cercetari si prospectiuni si in zona Craiova Sud - unde a concesionat de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANMR) un perimetru de 1,5 milioane de acri (7.200 de kilometri patrati).
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. ... Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Acestora li se promitea ca, daca vin sa plateasca taxa de parcare in Craiova, vor achita doar pentru jumatatea de an ramasa, nu pentru un an. Intr-o asemenea situatie se afla si Vasile F., care a mers marti la unul dintre ghiseele Directiei de Impozite si Taxe Craiova.
google-analytics.com