Cautare

4478 de rezultate pentru "oprirea apei craiova" (2.78 secunde)
Fabrica de automobile Daewoo Craiova va fi scoasa la privatizare in a doua jumatate a lui septembrie, toate documentele necesare declansarii acestui proces fiind "aproape finalizate", a declarat pentru NewsIn ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry). ... In ultimii ani, in Craiova si-au facut aparitia o serie de supermarketuri si magazine de tip cash&carry.
Statul a prelungit din nou termenul de depunere a ofertelor pentru preluarea pachetului majoritar de 80,9% din actiunile AVIOANE Craiova, care urma sa expire pe 10 ianuarie.
Cursa regulata Craiova - Bucuresti, inaugurata de Tarom în urma cu peste trei luni, zace în moarte clinica.
Ca urmare a planului de investitii de mediu asumat fata de institutiile europene, termocentralele din Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa investeasca împreuna aproape 1,7 miliarde de euro.
Restul va ramâne în proprietatea statului, care va înfiinta o noua societate în acest scop. Reprezentantii Ford si cei ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului s-au întâlnit în fiecare zi din aceasta saptamâna, pentru a finaliza negocierile privind achizitionarea pachetului majoritar de actiuni pe care statul le detine la Automobile Craiova.
Fabrica de la Craiova va produce modelul Matiz pâna când se vor aseza lucrurile cu Ford.
Comisia Europeana a decis ca Automobile Craiova trebuie sa returneze statului 27 de milioane de euro, bani pe care i-ar fi primit ca ajutor ilegal de stat în cadrul privatizarii cu americanii de la Ford.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori. ... Primele doua mall-uri din Craiova, la care se lucreaza acum de zor, vor fi gata abia catre finalul anului viitor.
Guvernul ia în calcul construirea unui parc industrial la Craiova, pentru a sustine investitiile furnizorilor Ford. ... „O parte dintre furnizori speram sa se instaleze la Craiova, o parte poate vor analiza si vor gasi alte locatii la fel de interesante.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
"Productia acestui motor este importanta nu doar pentru Craiova, ci pentru toate operatiunile de productie ale Ford", a spus Ian Pearson, seful Sectiei de productie motoare din cadrul Ford Romania.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
De acest nume se leaga amintiri foarte placute, in special de Craiova Maxima, numerosul public alb-albastru amintindu-si cu nostalgie si mai ales cu zambetul pe buze de "incursiunile" ... Craiova Maxima a devenit legenda, marele om de radio a "apus", dar lumea nu l-a uitat.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au dispus ieri-seara trimiterea in judecata a 11 persoane, intr-un amplu dosar privind fraude cu carti de credit clonate.
Unitatea 1 a Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda s-a oprit ieri, la ora 2.47, prin declansarea automata a sistemului de oprire rapida, din cauza nivelului scazut al apei intr-unul dintre cei patru generatori de aburi.
google-analytics.com