Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (3.54 secunde)
Printre noutatile paradei de anul acesta, se numara participarea avioanelor multirol F-16 Fighting Falcon, a motocicletelor enduro si ATV-urilor pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara, precum si a unui detasament de studenti si medici militari rezidenti, anunta Ministerul Apararii Nationale.
Acest lucru este posibil, in primul rand, datorita numarului mare de donatori aflati in moarte cerebrala din acest an si continuarii operatiei de transplant de la donatori in viata, asa incat am ajuns in prezent la 78 de operatii de transplant hepatic, care este probabil una dintre cele mai mari cifre la nivel european in momentul actual.
Vorbim de transplant medular, de operatii foarte delicate si complicate pe creier, pe coloana vertebrala, operatii care includ patologia malformativa, traumatica, tumorala a nou-nascutului.
In Romania se efectueaza, anual, intre 100 si 150 de operatii robotice pentru cancere, hernie hiatala, splenectomie etc.
Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program, spune, printre altele, Profesorul Gheorghe Burnei, intr-un comunicat remis Bugetul.ro.
Sunt din ce in ce mai multe persoane care apeleaza la acest tip de operatii (estetice) si partea nu tocmai imbucuratoare este ca regasim in acest segment multe persoane de gen feminine, destul de tinere, chiar adolescente, care aplica cu buna stiinta pe corpul lor aceste interventii doar din dorinta nebuna de a fi ...altfel (ma refer la operatiile pur estetice, gen mariri artificiale de sani sau retusari ale fetei de multe ori exagerate, ingrosari de buze, etc.).
- Care sunt cele mai solicitate operatii estetice? - Cele mai solicitate operatii sunt, intr-adevar, remodelarea bustului la femei.
In 3 luni de Anglia, rezidentul roman de anul II a ajuns sa faca operatii de o complexitate pe care la Cluj le faceau greii neurochirurgiei.
Unele dintre aceste probleme pot fi rezolvate doar prin operatii. ... Discutati cu medicul copilului si aflati ce se poate face pentru a rezolva problemele si la ce sa va asteptati inainte si dupa operatii.Intrebati in jur de orice serviciu oferit copiilor cu handicap.
Generalul-locotenent Stefan Danila, seful SMG, gazda reuniunii, va avea intalniri bilaterale cu omologi din alte tari, in cadrul carora vor fi abordate aspecte privind participarea tarii noastre in teatrele de operatii la misiuni aflate sub mandat NATO, procesul de transformare a Armatei Romaniei si modalitatile de intarire a cooperarii militare bilaterale.
instruirea pentru o noua generatie de operatii on-line sub acoperire" (The Art of Deception: Training for a New Generation of Online Covert Operations), ceea ce ar putea fi si operatii de musamalizare a fenomenului OZN, ori de manipularea convingerilor despre OZN-uri.
Cei 15 ani de transplant hepatic in Romania au insemnat un numar de 669 de operatii la 639 de pacienti, toate aceste realizari spectaculoase fiind celebrate printr-un simpozion aniversar in ziua de 17 aprilie 2015.
Oprescu s-a intors in sala de operatii / stiripesurse.ro Fostul primar Sorin Oprescu s-a intors in sala de operatii, nu ca pacient, ci ca medic-chirurg.
Militarii romani din teatrele de operatii sarbatoresc aceasta zi prin organizarea unor ceremonii militare si a unor activitati culturale si sportive, la care sunt invitati si parteneri din coalitiile multinationale.
In mai 2007, in Galati, un copil de numai 5 ani a murit in sala de operatii din cauza a ceea ce pare din ce in ce mai mult a fi greseala de administrare a anesteziei.
Multe din femeile care au suferit o ablatie chirurgicala a sanului postneoplazica doresc efectuarea unei operatii de reconstructie a sanului, uneori cu ata mai mult cu cat situatia impune ca ambii sani sa fie indepartati.Orice femeie careia i se propune indepartarea sanului in scop curativ trebuie sa discute cu medicul respectiv sau cu echipa acestuia despre posibilitatea reconstructiei de san, fie in acelasi timp cu indepartarea neoplazica a sanului, fie intr-un timp ulterior.
Era unul dintre registrele condicelor de operatii din spitalul nostru. ... - Mi-a adus patru asemenea registre de operatii din anii 1940, adica la putin timp dupa moartea profesorului Dimitrie Gerota.
Prin operatii manuale, am oprit, timp de aproximativ 4-5 minute, fasciculul radar pe obiect, timp in care acesta a ramas nemiscat.
Un alt membru al Academiei TTS este Chris Mellon, care a servit ca asistent adjunct pentru informatii, al Secretarului Apararii, pe perioada a doua administratii, iar la inceputul carierei sale a elaborat legislatia care a infiintat Comandamentul de Operatii Speciale al S.U.A., intr-un moment in care terorismul nu era inca pe primul plan.
In calitate de tratament independent se folosesc metodele chirurgicale. Astazi exista o multitudine de operatii diferite, menite sa vindece dezlipirea de retina. ... - Cit sunt de dureroase aceste operatii?
google-analytics.com