Cautare

672 de rezultate pentru "operatii tumora de san cu vacum" (2.92 secunde)
Fiul unor militari din cadrul unitatii 01824 Campia Turzii are nevoie de ajutorul nostru (Auto:
Ce este cancerul pancreatic, boala de care a murit Ionela Prodan Artista Ionela Prodan s-a luptat o perioada lunga de timp cu o boala crunta.
Liv Hospital, renumit in plan mondial, localizat in Istanbul si Ankara - Turcia, centru de servicii pentru terapie globala, detine standarde de excelenta in domeniul serviciilor de consultanta terapeutica, educatiei si pregatirii profesionale si tratarii pacientilor din strainatate.
Jurnalista Miriam Eugenia Soare a incetat din viata, dupa o lupta crancena cu o boala necrutatoare - mesajul postat pe pagina de Facebook, emotionant (Autoare:
FARCAS) Aminteam in articolele trecute ca, in decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut ca finantase, pe ascuns, cu 22 milioane de dolari, intre 2008 si 2012, un proiect, numit pe scurt AATIP, pentru studierea fenomenului OZN, in conditiile in care, din 1969 incoace, n-a incetat sa afirme ca nu se ocupa si nu este interesat de acest subiect.
beauty-laura.ro / Reconstructia sanilor Pentru femei, care au depasit cancerul de san au cicatrici emotionale si psihice, iar dorinta de a se simti intregi, e foarte puternica. Atunci cand vine vorba despre cancerul de san, ne gandim imediat la cazurile de eliminare prin mastectomie.
“La noi in tara, saloanele mama-copil au existat cam pana in anii ’80, cand s-a considerat ca incidenta infectiilor transmise de la mama la nou-nascut este mai mare din cauza igienei necorespunzatoare a mamelor, motiv pentru care au fost desfiintate aceste tipuri de saloane.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
Anamaria Prodan a anuntat recent ca-si va scoate implanturile cu silicon. ... "Pe fondul unor antecedente in familie in ceea ce priveste cancerul la san si a faptului ca sunt o sustinatoare activa a luptei impotriva cancerului la san, am luat decizia de a mi scoate implanturile de silicon".
Artistul Alejandro Martinez e de parere ca are o stea norocoasa! In 29 de ani, cat are acum, nu s-a imbolnavit decat de doua ori.
O echipa de cercetatori francezi au realizat un test extrem de eficient, ce permite, cu ajutorul unei simple prelevari de sange, identificarea pacientilor susceptibili de a intra pe un tratament tintit contra cancerului pulmonar.
Face parte din categoria antiestrogenilor SERM, modulatori selectivi de receptori estrogenici, si prezinta atat carateristici estrogene agoniste si antagoniste. ... In tesutul mamar este un antiestrogen puternic, asa ca este folosit pentru tratarea cancerului la san, la femei.
Beneficiile consumului de fasole verde! ... Este o sursa delicioasa de vitamine si proteine, nu contine multe grasimi, este ieftina - suficiente argumente ca ea sa joace un rol special in dieta. Iata de ce este considerata un aliment extraordinar si foarte important pentru regimul alimentar.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Dr Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, a postat pe Facebook un text, despre deschiderea Centrului de senologie la Spitatlul Sf. ... La Spitalul Sfanta Maria din Capitala s-a deschis un nou Centru de senologie.
Fara grasimi, in cancerul de san. ... Scade nivelul de glucoza si insulina care hranesc celulele maligne (Autoare : Magda Marincovici) Reducerea aportului de grasime si eliminarea kilogramelor adunate peste greutatea normala dupa diagnosticare ar putea contribui la imbunatatirea ratei de supravietuire a pacientelor afectate de cancer de san.
Magda Marincovici) O descoperire ce deschide calea spre noi terapii care sa impiedice evolutia tumorilor mamare Gena responsabila de cancerul de san triplu negativ, una dintre formele cele mai agresive de cancer, a fost descoperita de cercetatorii britanici.
Ziua internationala de actiune pentru sanatatea femeilor. ... 28 mai este Ziua internationala de actiune pentru sanatatea femeilor. ... Sanatatea femeilor este asociata indeosebi cu cea a copiilor, dar si a celorlalti membri ai familiilor, pentru ca o femeie sanatoasa este o garantie de sanatate pentru cei din jurul ei.
La sfarsitul anilor nouazeci ai secolului trecut, el a avut ideea de a efectua sapaturi in New Mexico, pe platoul desertic numit Plains of San Agustin, aflat la vest de orasul Socorro, in speranta ca va gasi acolo resturi din presupusul OZN prabusit la Roswell in 1947.
google-analytics.com