Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (3.80 secunde)
VIATA DUPA O OPERATIE PE CREIER.
Prima operatie mi-a facut dr. ... Dupa operatie, in afara de faptul ca nasul nu arata bine, ci era chiar foarte stramb, respiram foarte greu si mi-a crescut si un chist.
Ea va suferi o operatie la sold. ... Este vorba despre o operatie la sold. Astazi am decis ca trebuie sa fac o operatie grea.
Raspunderea pentru cazul micutului decedat pe masa de operatie pentru ca nu s-a mai trezit din anestezie a fost pasata de ministrul Sanatatii in sarcina exclusiva a autoritatilor galatene.
• Metodele de reconstructie restaureaza forma sanului, dar nu si sensibilitatea sa.In timp, aceasta piele a sanului nou poate sa devina mai sensibila, dar nu va fi niciodata la fel ca sanul dinainte de operatie.
Este o operatie curenta la Spitalul Bagdasar-Arseni. Aceasta operatie se face aici de zeci de ani. ... Dupa 2-3 zile de la operatie, pacientul se poate ridica din pat si dupa aproximativ 7 zile va fi externat.
O operatie de scoatere a silicoanelor, pe care si le implantase dupa ce a nascut, a avut consecinte groaznice.
Dupa operatie, Sheryl Crow a urmat sapte saptamani de radioterapie, iar apoi a continuat cu acupunctura si ceaiuri. ... Kylie Minogue a intrat in operatie pe 21 mai 2005, iar la scurt timp dupa aceea a inceput tratamentul de chimioterapie.
Asta inseamna ca imediat dupa operatie si trezirea din anestezie (dupa 2-3 ore) pacientul poate face lucruri (mers, mobilizat membre) pe care nu le putea face cu cateva ore inainte.
Nu ne-am fi imaginat ca, la trei zile dupa operatie, presedintele va fi intr-o situatie atat de buna. ... "Complicatiile pot aparea in prima saptamana de la operatie, normal.
Anume ei determina care operatie specifica va fi folosita intr-un caz particular. ... Dar, dupa operatie nu se poate de mers la sauna, baie de aburi, piscina pentru 8-10 saptamini.
Chiar povesteste ca unul dintre profesorii cu care lucra a spus la un moment dat, dupa o operatie ca daca ar fi sa i se intample ceva, singurul pe mana caruia s-ar da fara regrete ar fi doctorul Ioani.
Potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, medicii au stabilit ca in Romania nu se poate face o operatie care sa asigure vindecarea completa si rapida a piciorului lui Tariceanu.
Medicii de la Spitalul Clinic de Copii "Marie Curie", din Capitala, au efectuat de dimineata o operatie extrem de dificila pentru a trata pe Ariana de sinostoza radio-ulnara proximala. ... "Aceasta operatie a fost pregatita in detaliu timp de trei luni", spune coordonatorul echipei.
In timp ce se afla pe patul de spital asteptand medicii sa-l pregateasca pentru operatie, Howard s-a detasat de corpul sau, simtindu-se mai viu ca niciodata, fara nicio durere.
La opt ani de la operatie, cele patru femei nu prezinta nici o disfunctie si au o viata sexuala normala.
"Am facut si eu o operatie estetica in viata mea. ... M=am speriat ingrozitor dupa operatie, nici acum nu mi-am revenit.
O operatie pe care un chirurg italian, doctorul Sergio Canavero, spune ca poate sa o realizeze. ... Canavero, o asemenea operatie este posibila si ar putea fi realizata in urmatorii doi ani.
Se trezeste la 7 - 8 dimineata, isi bea cafeaua, merge pe santier, urmareste lucrarile si se intoarce acasa seara."M-am despartit de sotie la patru ani dupa operatie si nu m-am recasatorit, inca am 15 ani, sunt inca tanar.
Viata tinerei de 28 de ani depinde de o operatie care costa 7.000 de euro, suma care ii depaseste posibilitatile finaciare. ... Printr-o operatie se pot rezolva amandoua. ... Mai am doua sedinte de chimioterapie si ar trebui sa urmeze operatie, a povestit Claudia, la Antena Stars.
google-analytics.com